Otthoni kétkezes súlyzóval kilehet váltani a konditermet?
Van 2 darab egykezes súlyzóm, amin állítani lehet a súlyokat, tehát nem fix tömegű.
Ismerek ezekre az eszközökkel, váll, mell, bicepsz, tricepsz és hát gyakorlatokat.
Ezekkel is tudok normálisan testépíteni (tömegnövelni) addig , míg már a legnehezebb súllyal is könnyen mennek majd a gyakorlatok. Kiváltja a kézisúlyzós gyakorlatok a konditermet?
(étrendtől tekintsünk el, fontos, tudom, de most ez nem tartozik a kérdéshez)
előző vagyok bocs a helyesírásért és a két szar linkért csak siettem
az a lényeg hogy amit belinkeltem neked a sajátomról olyat szerezz be ha tudsz azzal el lehet érni változást ujjan 75-80 tudom nem olcsó de használtan 35-45 között lehet találni.
A gépekhez annyi a megjegyzésem, hogy a szaba súlyos gyakorlatok fontosabbak, persze ki lehet egészíteni csigás géppel, de az előbbi fontosabb.
Most még nem tudsz annyit emelni, de ha az izomméret számít, akkor emelni kell a súlyokon fokozatosan, így előbb-utóbb eljut az ember a 100 kilós fekvenyomásig, az nem egy nagy dolog. De ilyen lepedős bohóckodással ez nem megoldható, tehát egyhelyben toporgás lesz a kézisúlyzókkal, ha nem emelsz rajta.
Szóval úgy gondoltam, hogy ezeket addig használom, mig a súlyzűókészletet ki nem használom , tehát ha már fullra ráraktam az összes súlyt és az se fáraszt meg.
De addig se jók ezek?
Azután mehetne a kondi is.
Már mondtuk, hogy kezdésnek jó... de hosszú távon nem lesz megfelelő.
Ráadásúl nem tudsz vele mindenre edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!