Kb meddig kell ugymond gyúrni hogy középnagyságú bicepszem legyen?
mit értesz az "úgymond gyúrás" és a "középnagyságú bicepsz" alatt?
Ez nem olyan sport,hogy csak 1 fajta izomcsoportot mozgat meg...pontosabban edzhetsz csak bicepszre,csak aránytalan lesz a tested,és én szerintem a többi izomcsoport elhanyagolása mellett,nem nagyon fog fejlődni a bicepszed,ha csak arra edzel,így valóban kb 10 év lenne :D
Sztem te hasonlítani akarsz a sulidban a sok menő srácra,akinek ekkora meg akkora karjuk van stb...
Ez nem erről szól,magadért csináld és ne csak bicepszre!Rengeteg izomcsoport van,ami legalább olyan fontos és látványos mint a bicepsz.
Nem is tudom,hogy így hogyan lehet hozzá állni,elkezdni edzeni hogy csak bicepsz,de mind1
Nézz utána alaposabban szerintem,tudom ajánlani a body.builder.hu oldalt,rengeteg hasznos információt találhatsz rajta!
Az előttem szólókhoz még annyit fűznék hozzá, hogy az edzés a sikerben csak kb. 20-30%, ha nem táplálkozol úgy, ahogy kell, akkor esélyed sincs!
Ja és amúgy a felkar vastagságának kb 3/4-ét a tricepsz adja, szóval ha nagy kart akarsz, akkor a tricepszed se hanyagold el!
Ha a középnagyság kb 38cm,és most szálkásan 30-as a karod,akkor kb 1év. De annyi mindentől függ...
Először is tájékozódj:
www.body.builder.hu
Nekem 13évesen 28-as volt,most 17vagyok és 44-es (kicsit tömeges,zsír nagyon minimális)
Bocsi elúbb nem külte be teljesen a válaszom,mer sz*r a net.
Ha így álsz hozzá akkor nagyon sokáig! És a növekedés sok dolgotól függ.mennyire erőlteted meg magad,pihenőket be-e tartod,milyen szériákat végzel mekkora súllyal,milyen gyakorlatokkal edzel,légzést be-e tartod,helyesen végzed-e a gyakorlatokat,táplálkozástól .... és a többieknek igazuk van abban,hogy ha gyúrni akarsz,akkor ne csak bicepszre,mer nem lesz arányos a tested,és lassabban is fogsz nőlni. Ha elkezdesz gyúrni,akkor mindenre.Mer minden izom szép,csak jól kikelll formázni.És amm a bicepsztől szerintem vannak sokkal szebb izmok is.Én se gyúrok régóta. 16 éves srác vagyok,fél éve 29-es karjaim voltak,most 36-os szálkásan.
Nézz utána alaposan mindennek. Szintén a Body.builder.hu oldalat ajánlom. De ami mégjobb,ha elmész egy olyannal konditerembe,aki ért hozzá,mindent elmagyaráz,megmutat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!