Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futópadon sétálni gáz? Lenézne...

Futópadon sétálni gáz? Lenéznek érte az edzőteremben?

Figyelt kérdés
Nagy súlyfeleslegem van.
2015. okt. 10. 01:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Simán lehet sétálni rajta.
2015. okt. 10. 01:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Természetesen tempós sétára gondoltam.

Még gondolkozom az edzőtermen, mert csak estefele lenne időm a mozgásra, viszont akkor a környéken már nem szívesen sétálok egyedül. Másik meg, hogy megéri-e csak emiatt bérletet venni vajon..:/

2015. okt. 10. 01:20
 3/4 *Glissade* ***** válasza:

Nem éri meg csak emiatt megvenni a bérletet. :)

De hátha kedvet kapsz majd más gépekhez is.

Cipőt vigyél!

(láttam már soknis sétálókat)

2015. okt. 10. 02:12
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem, ha már veszel bérletet, próbálj ki más mozgásokat is, pl súlyzós edzés, vagy bármilyen egyéb kardio (zsámolyon ugrálás, ugrókötél, bármi amit találsz a teremben. vannak, ahol van crossfit részleg, vagy csoportos órák esetleg).

Egyébként, nekem nincs nagy súlyfeleslegem, (futni is tudok, most éppen nagy vágyam a félmaraton), de mindig sétálok a futógépen, mert utálok azon futni. Úgy szoktam, hogy hegymenetbe állítom és tempós séta. Vagy lépcsőzőgép (ebben az a jó, hogy áram nélkül megy)

hajrá!!!!

2015. okt. 10. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!