Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok, ha egy 90...

Mit gondolnátok, ha egy 90 kilós lányt látnátok az edzőteremben szenvedni?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, csak gátlásos vagyok, hogy vajon a többiek a teremben mit gondolnának róla, ha ott szenvednék és alig bírnám? 20/l
2015. jún. 30. 21:03
 1/10 anonim válasza:
85%

Az gondolnám, hogy itt egy csaj, aki tesz azért, hogy jobban nézzen ki és van akaratereje végigcsinálni.

L/20

2015. jún. 30. 21:05
 2/10 anonim válasza:
Sokkal jobbat, mint azokról, akik meg se próbálják.
2015. jún. 30. 21:06
 3/10 anonim válasza:

Ha nagyon zavar, akkor fogyj le evéssel. És miután skinnyfat lettél menj el terembe.

De amúgy ki gondolhatna rosszat. Többen rosszat gondolnának, ha a mekiben ülnél.:D

2015. jún. 30. 21:07
 4/10 anonim válasza:
91%
Az utolsó egy bunkó paraszt. Én is arra gondolnék, amit az első válaszoló írt. Hajrá.
2015. jún. 30. 21:13
 5/10 anonim válasza:
Ha először látnám meglepődnék, sokadszorra már rendesen büszke lennék, hogy vannak még akaraterős emberek, ami egy NAGY piros pont!😄 Hajrá! Ügyes leszel. Nem fogsz bénázni hidd el!
2015. jún. 30. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
„Ha ránézek egy csajra, aki ugyan nem tökéletes, de mégis beindít bennem valamit, nem hezitálok, hanem randira hívom. Ha jó vele a szex, részemről akár nyolcvan kilós is lehet, egyáltalán nem érdekel. ”
 7/10 anonim ***** válasza:
Amugy meg nincs gyenge ember csak akarat meg szellemileg gyenge tehát sok sikert az előző voltam :)
 8/10 anonim válasza:

Tisztelném amiért hajlandó tenni a fogyásért.

Ha vevő rá még oda is mennék beszélgetni, tanácsokat adni, segíteni.

2015. jún. 30. 21:18
 9/10 anonim válasza:
"itt egy csaj, aki tesz azért, hogy jobban nézzen ki és van akaratereje végigcsinálni" .. hogy micsoda? írta a kérdező, hogy naponta jár edzeni? NEM. az más ha hetente többször látod edzeni, de ha egyszer láttad abból véleményt nem alkothatsz... max azt h rájött hogy dagadt és változtatni kell, nyalhatod a kérdező seggét, de pl az étkezését nem ismered, azt nem tudhatod hogy kitartó-e. azt meg főleg nem, hogy mióta jár edzeni és hogy hogyan csinálja a gyakorlatokat! Lehet járni naponta edzeni 1-2 órára ha a gyakorlatokat nem megfelelően csináljuk ás mellette nem megfelelő az étkezés, akkor az eredmény nulla. plusz 90kg-os 20éves lányról beszélünk. Leszűrve az infót, szerintem egy kövér lány, aki akar változtatni, nyilván nem jó a genetikája, hogy 20 évesen ennyire elhízott, tudni kéne mikor kezdte az edzést, hogyan étkezik... ennyiből én nem ítélkeznék.
2015. jún. 30. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:

az attól függ,hogy mit csinál.

ha rendesen edz minden izomcsoportot szakszerűen átmozgat akkor elkönyvelem,hogy igen,hasznos amit csinál.

de ilyet eddig még nem láttam.

amit szoktak csinálni az ilyen lányok/nők az annyi,hogy beülnek a pi-na tárogatóba,azt csinálják fél órát,aztán szoba bringáznak 10 percet 10km/h val.

és szerintem nem a lustaságuk miatt van ez,hanem a totál hozzá nem értés miatt.

engem ez sem zavar,nem gondolok rosszat róluk,csak értelmetlennek tartom.

ezért vagy személyi edzővel lenne érdemes elkezdened az edzést az ilyen hibák elkerülése miatt és hogy ne pocsékold az idődet haszontalanul,vagy csoportos edzésre járni ahol van edző pl kettlebell edzésre és spinningre,vagy olvasol és konkrét kezdő edzéstervvel mész le edzeni amit nem a femináról szedtél hanem testépítő oldalról.

2015. jún. 30. 22:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!