Mit gondolnátok, ha egy 90 kilós lányt látnátok az edzőteremben szenvedni?
Az gondolnám, hogy itt egy csaj, aki tesz azért, hogy jobban nézzen ki és van akaratereje végigcsinálni.
L/20
Ha nagyon zavar, akkor fogyj le evéssel. És miután skinnyfat lettél menj el terembe.
De amúgy ki gondolhatna rosszat. Többen rosszat gondolnának, ha a mekiben ülnél.:D
Tisztelném amiért hajlandó tenni a fogyásért.
Ha vevő rá még oda is mennék beszélgetni, tanácsokat adni, segíteni.
az attól függ,hogy mit csinál.
ha rendesen edz minden izomcsoportot szakszerűen átmozgat akkor elkönyvelem,hogy igen,hasznos amit csinál.
de ilyet eddig még nem láttam.
amit szoktak csinálni az ilyen lányok/nők az annyi,hogy beülnek a pi-na tárogatóba,azt csinálják fél órát,aztán szoba bringáznak 10 percet 10km/h val.
és szerintem nem a lustaságuk miatt van ez,hanem a totál hozzá nem értés miatt.
engem ez sem zavar,nem gondolok rosszat róluk,csak értelmetlennek tartom.
ezért vagy személyi edzővel lenne érdemes elkezdened az edzést az ilyen hibák elkerülése miatt és hogy ne pocsékold az idődet haszontalanul,vagy csoportos edzésre járni ahol van edző pl kettlebell edzésre és spinningre,vagy olvasol és konkrét kezdő edzéstervvel mész le edzeni amit nem a femináról szedtél hanem testépítő oldalról.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!