Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kövér vagyok, megbámulnának...

Kövér vagyok, megbámulnának az edzőteremben?

Figyelt kérdés
Elég kövér vagyok (nem az elfolyt kategória még, szerencsére), de elhatároztam magam, hogy edzőterembe fogok járni. Szégyenlős meg gátlásos vagyok, az egyetlen dolog, amitől félek, hogy majd megbámulnak a teremben, hogy vajon "ő mit akar itt". 19/L és egyedül járnék le. Akik hasonlóan "kezdték", ők nem tartottak ettől?
2015. júl. 1. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Az edzéssel vagy a dumálgatással vannak elfoglalva. Ha jó csaj vagy, akkor meg megbámulnak, ez meg ilyen. Ez olyan férfi szokás. Egy edzőteremben nem megalázni szokták a másikat, hanem segíteni neki.

Nem lesz semmi baj, menjél nyugodtan.

2015. júl. 1. 23:05
 2/7 anonim válasza:
Aki már évek óta oda jár és olyan izmos mint a huzat,az is vagy nyápicként,vagy husisként,normális testalkatúként került oda. Ők is biztos féltek,de nem azért járnak oda,hogy kinézzék az újonan érkezőket.Én is fogok járni,csak épp csont és bőr vagyok,én is félek,de nem érdekel,mert majd amikor már edzett leszek,mindenki nézhet hogy csont helyett izom van rajtam :D Személyi edzőtől fogok tanácsot kérni,így nem leszek egyedül,és nem röhögnek majd ki,ha esetleg nem tudom melyik gép mire van kitalálva :D
2015. júl. 1. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogyhogy mit akarsz, edzeni, nagyon dicső dolog :) A normálisak nem bámulnak meg negatívan, a bunkókkal pedig ne törődj, azok mindenütt előfordulhgatnak és bámulhatnak és beszólhatnak, az élet már csak ilyen.

Ez semmiképp ne vegye el a kedved, sokkal fontosabb a saját egészséged és fittséged, erőd, miegymás. Sokkal.

(Életemben nem jártam edzőteremben, de attól még biztos vagyok benne, hogy nem írtam hülyeséget :) Tőlem nagyon messze vannak az edzőtermek, pénzem sincs, itthon edzek.)

2015. júl. 1. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
A jó csajok vannak bámulva.Bocs de te a láthatatlan ember lennél valószínűleg.
2015. júl. 1. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Sz*ard mar le hogy más mit gondol!!! Te jól akarsz kinézni, ezért lemész edzeni. Ha valaki beszol, mondd: PROBLEM????!!!!!!!!!!!!!! :DDD
2015. júl. 2. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Én évekkel ezelőtt 90 kilósan jártam edzőterembe. Soha, senki nem bámult meg, nem ugatott be, sőt!!! Nagyon kedvesen és segítőkészen fogadtak, megmutatták a gépeket, odafigyeltek, hogy helyesen csináljam a gyakorlatokat és bátorítottak. Nagyon jó társaság volt ott, fiúk-lányok vegyesen. Ne aggódj, nem fognak kinézni, még az is lehet, hogy barátokra lelsz. :) Hajrá!!!

29L

2015. júl. 6. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, még annyit írnék, hogy a legtöbb edzőtermi társaság inkább tiszteli az oda járó kövéreket, amiért van akaratuk. Engem is mindig megdicsértek!
2015. júl. 6. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!