Nem fognak az edzőteremben kiröhögni, ha kis súlyokkal edzek?
nem fognak.
amugy meg ha igen, ki nem xarja le?
Elképzelhető, hogy valaki pont ezért, miattad megy le.
De akkor arra is van esély, hogy ő le fog szopni, ki tudja. Ez meg jó, nem?
Másfelől meg ha az érdekel, hogy ki min röhög, akkor jó problémás életed lesz. Ezt magadban kell helyretenni, ezen egyetlen terem, súly, semmi sem lesz segítségedre.
bydöwéy, én pont most voltam lent edzeni teremben, és mint én, aki nem edzem súlyzókkal (kivéve intim súlyzó) nem éppen bölényb- aszó súlyokkal dolgoztam. Na most lehet, hogy én vagyok az, aki normális helyekre megy, normális emberek közé ha már a szabadidőmről van szó, de minthogy az én szakterületem pont nem a súlyzós gyakorlatok helyes kivitelezéséről szól, az edző végig felügyelte és segítette amit csinálok, ajánlott súlyokat, így f@ sza kis súlyzós edzésem volt, ami amúgy jó dolog.
Mégis miért lenne bárkinek az a legjobb dolga, hogy valaki más edzésén röhög? Menj normális terembe, ahova viszonylag normális emberek járnak, ezt tudom tanácsolni, bár ha valaki annyira normáltalan, hogy pont rajtad akar szórakozni, hát szórakozzon. Nézd, kultúra kérdése, valahol azzal szórakoznak, hogy embereket fejeznek le. Nem fog mindenki a saját elképzelésünk szerint viselkedni, ez azért eléggé nyilvánvaló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!