Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha heti 3x45 percet edzek az...

Ha heti 3x45 percet edzek az edzőteremben az elég?

Figyelt kérdés

Tavasszal 4 hónapig jártam edzőterembe, heti kétszer, kb 1 órát, és a 4 hónap alatt centiben lement 2 ruhaméret, de kilóban semmi. Ezzel nem is volt gond, mivel a combom és a fenekem megkeményedett.

A nyáron nem igazán volt időm mozogni, a heti 1 45 perc futás semmit sem használt sem megtartani az eredményt, sem tovább fogyni.

Most kezdtem el újra terembe járni. Jelenleg heti 3x tudok menni, és az érdekelne, hogy 45 perc elég e. 20 percet megyek elipszisen, kb 10-15 percet vagy guggolok, vagy kitörést végzek, esetleg más súlyzós gépet használok, és a maradék időt pedig futópadon töltöm. A pulzusomat mérni ugyan nem tudom, viszont a légzésemből hellyel közzel meg tudom állapítani, hogy még a zsírégetőben vagy már a kardió zónában vagyok.

L Carnitine-t iszom minden edzés előtt egy órával. Ez így körül belül elég?

(Az étkezésre eddig is figyeltem, most is figyelek, csak a nyáron mivel időm nem nagyon volt sem enni sem mozogni, így arra igen nehéz volt teljes figyelmet fordítani, szóval inkább a mozgásra válaszoljatok kérlek! :))

2015. szept. 25. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
45 perc elég lehet de nem akkor ha annak a felét ellpiszisezed , hanem egy normális sőt átlagnál keményebb qedzéssel, heti 3x 45 perccel is lehet fejlődni
2015. szept. 25. 13:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából jelenleg fogyni szeretnék, egy kicsit zsírból persze. De folyamatosan akarom beépíteni a mozgást, és ennyivel kezdenék mondjuk 1 hónapig vagy másfél, hogy a sok semmittevés után újra ráálljon a szervezetem a mozgásra.
2015. szept. 25. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!