Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet a derékfájdalomnak...

Lehet a derékfájdalomnak súlyos következménye?

Figyelt kérdés
Már másfél hónapja csinálom a planking challenget, először úgy kezdtem ahogy le van írva, majd mindig egyre többett csináltam. Mostanában napi 4 percet csinálom. Pár napja elkezdtem érezni, hogy fáj a derekam,valószínűleg ettől. Ez mostanra rosszabb lett. Abba kéne hagynom teljesen vagy csak várni amíg elmúlik aztán folytatni?
2015. szept. 16. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

a plank pont hogy helyrehozza az ilyen gondokat.

feltéve,hogy helyesen végzed.

a helyes végzés közben a test teljes feszítésben van.

van aki levegőt sem vesz közben,hogy még koncentráltabb legyen a teljes feszülés.

a sima alkartámasz lagymatag tartással,beesett háttal az szabálytalan,mert az nem plank,semmit sem ér,plusz okozhat ilyen panaszokat.

ezért lényegében jobban járnál 4x1 perc 30 vagy 60 mp pihenővel,de rendesen elvégzett plankal.

2015. szept. 16. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tehát ha helyesen csinálom nem lehet súlyos következménye? És most várjak amíg elmúlik ugye?
2015. szept. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!