Mit tegyek izomláz ellen?
Most kezdődött el a suli, és mindennapos tesim van. A tanárunk nagyon megdolgoztat minket, és már az első hét után izomlázam van, alig bírok járni. Mit tegyek, ha lehetőleg hétfőre (azaz a következő tesi órára) elmúljon? Elég szar lesz ez így hosszútávon, ha mindennap így jövök haza, ráadásul másnap ismét kezdődik elölről, hisz minden nap van tesim..
15/L
Menj el edznei ùgy mùlik el a leghamarabb ha ràdolgozol. Hosszùtàvon nem lesz izomlàzad mert hozzàszokik a tested a rendszeres edzéshez.
18/L
Hozzászokni hozzászokhat, de azzal meg az a baj, hogy ha hozzászokik a terheléshez, akkor másféle terhelést kell adni h fejlődjön (vagy keményebbet) és akkor is lesz izomláz.
Ebbe bele kell törődni:/ én pl imádom ha izomlázam van, kellemes fájdalom. :D
most hétvégén pihenj, és egyél...
a tesióra meg érted van, ezt ne felejtsd el...
mellesleg, ha minimálisan edzett lennél, nem lenne izomlázad egy nyavajás tesiórától.
Köszönöm szépen mindenki válaszát :))
Utolsó, nem szoktam meghalni egy nyavajás tesiórától, csak a volt sulimban sose volt heti 5 tesi, hanem 2, és abból is legtöbbször játszottunk, remélem érthető, hogy miért nem vagyok hozzászokva a keményebb munkához, nem vagyok valami sportos alkat sem :)
Szerintem az izomláz attól van, hogy nyáron nem mozogtam sokat most pedig megerőltettem vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!