Hogy fussak, hogy ne legyen izomlázam?
Kb. két hete kezdtem el futni. Először a közeli 400 m-es pályára mentem futni, és bemMár a 10. körnél éreztem hogy fáj a lábam, de olyan jó volt futni, hogy nem hagytam abba. elegítés nélkül 35 kör sikerült. Másnapra fájdalmas izomlázam lett, de azért tudtam még mozogni, úgyhogy el is mentem futni este, gondoltam ha rádolgozok nem lesz annyira fájdalmas az izomláz. 3 nap múlva már egész jó volt, ezért bemelegítettem (egy videó alapján), és futottam kb. 30 kört. Ugyanúgy izomlázam lett. Futás közben nem ittam meg 2 dl-nél több vizet (kissé szúrt az oldalam).
Olyan jó futni, én meg csak most kezdtem el. Ma is elmegyek, tudom hogy izomlázam lesz, de megéri. Mit kell tennem hogy ne legyen futás után izomlázam?
Egyébként 16 éves fiú vagyok, és rendszeresen kerékpározok közel 2 éve, és maratonon is voltam már bringával.
nagyon fontos, hogy nyújts utána! de ne csak így hébe-hóba.. hanem fájjon ;)
amugy le a kalappal.. jó az állóképességed. :) igaza van az előzőknek.. ne tedd tönkre magad. csak fokozatosan. így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!