Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy szedhetnék magamra egy...

Hogy szedhetnék magamra egy kis "kinézetet"?

Figyelt kérdés
Szóval van némi túlsúlyom, de már sokan mondták hogy el kéne kezdenem gyúrni, mert elég jó testalkatom lenne hozzá. De fogalmam sincs hogy hogy vágjak bele egy ilyenbe, mit tudom én elmegyek egy konditerembe, de kb fingom nem lenne róla hogy milyen géppel hogy meg mennyit kéne csinálnom. Hülyén meg nem akarok bele vágni, mert az szerintem értelmetlen. Hogy kezdhetnék hozzá?
2015. szept. 2. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Nezz edzesvideokat, olvasd el a sarga kapszulat, kerj barati segitseget, gondolom akik azt mondtak elkezdhetnel ezzel foglalkozni az latott mar edzotermet.
2015. szept. 2. 19:18
 2/2 anonim válasza:

2 lehetőséged van... (én az elsőt ajánlom mert az a biztos)

1. Bemész, odamész a pulthoz és megkérdezed hogy mikor lenne ideje rád egy személyi edzőnek.. befizetsz neki kb 5 alkalmat, de inkább 10-et... és megtanítja neked mit kell csinálnod...

2.Google!!!! minden rajta van... nyugodtan elolvashatod a Sárga kapszula című e-bookot (benne van minden az étkezésről(szálkásításról,tömegelésről), gyakorlatokról, stb... aztán Youtube!!!! beírod a gyakorlat nevét vagy magát az edzeni kívánt testrészt és 1000 videót találsz...

(Én amikor kezdtem kb 2 éve akkor mindent a netről szedtem... és szépen kis súlyokkal begyakoroltam itthon(van itthon egy kisebb kondi terem ;) ) aztán lementem a kondiba megvettem a brletem és edzettem... kb fél éve először fizettem be 3 alkalmat személyi edzőnek tanácsot kérni a továbbiakról, de mondhatni teljesen sikerül elsajátítanom mindent egyedül is :)

Ettől függetlenül mint már mondtam én az első variációt ajánlom mert megkíméled magad fél vagy akár egy évnyi szenvedéstől is míg rájössz mi hogy is van!!! :)

2015. szept. 2. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!