Hogy szedhetnék magamra egy kis "kinézetet"?
2 lehetőséged van... (én az elsőt ajánlom mert az a biztos)
1. Bemész, odamész a pulthoz és megkérdezed hogy mikor lenne ideje rád egy személyi edzőnek.. befizetsz neki kb 5 alkalmat, de inkább 10-et... és megtanítja neked mit kell csinálnod...
2.Google!!!! minden rajta van... nyugodtan elolvashatod a Sárga kapszula című e-bookot (benne van minden az étkezésről(szálkásításról,tömegelésről), gyakorlatokról, stb... aztán Youtube!!!! beírod a gyakorlat nevét vagy magát az edzeni kívánt testrészt és 1000 videót találsz...
(Én amikor kezdtem kb 2 éve akkor mindent a netről szedtem... és szépen kis súlyokkal begyakoroltam itthon(van itthon egy kisebb kondi terem ;) ) aztán lementem a kondiba megvettem a brletem és edzettem... kb fél éve először fizettem be 3 alkalmat személyi edzőnek tanácsot kérni a továbbiakról, de mondhatni teljesen sikerül elsajátítanom mindent egyedül is :)
Ettől függetlenül mint már mondtam én az első variációt ajánlom mert megkíméled magad fél vagy akár egy évnyi szenvedéstől is míg rájössz mi hogy is van!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!