Hogyan érhetek el jobb kinézetet?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 10 éve sportolok (főleg judo, de emellett még kosaraztam, fociztam, úsztam) és nem nagyon látszik rajtam. 157 cm vagyok és 53 kg. Tudnátok írni vagy linkelni olyan edzéstervet amitől látványosabb izmaim lesznek? (nem felfújt testépítő izmokra, hanem szálkás izmokra, kockahasra vagyok kíváncsi)2014. nov. 29. 23:06
1/2 anonim válasza:
Felfújt testepito izom..meselj meg.
2/2 anonim válasza:
nincs felfújt izom. Mégis hogy képzeled, hogy az izmokban levegő van, vagy mijafas?!
Aki nem szálkás, az nem felfújt, csak zsírosabb, mert vagy akkor éppen nem figyel a kajára, vagy éppen tömegel és hízékonyabb, stb. De nem felfújt izmú.
Olvass sokat: google: alapismeretek.
Google: sárga kapszula pdf. (ez is egy könyv ne ijedj meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!