Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől ilyen szerencsétlen a...

Mitől ilyen szerencsétlen a mozgásom?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a problémám, hogy semmi férfiasság nincs a mozgásomban, tök ügyetlen vagyok. Sokszor olyan a mozgásom, mintha egy retardált 4éves kislány lennék. És ezt nem csak én gondolom így, mert még anyám is megmondta, hogy kezdjek már valamit magammal, mert olyan a mozgásom, mint az egyik fogyatékos, lány ismerősünké.

Futás közben is tökre úgy látom, hogy olyan idiótán, szerencsétlenül szedem a lábaim.

A testalkatommal viszont semmi baj, nem vagyok kövér, 180 centi körül vagyok, és nem is nézek ki rosszul.

Ne értsen félre senki, van ettől komolyabb problémám is, csak azért még is jobb lenne ezen változtatni.

Van bárkinek valami ötlete? 15/f

2015. aug. 24. 20:56
 1/2 *Glissade* ***** válasza:
Menj el táncolni vagy jógázni, elég jól javírja a koordinációt.
2015. aug. 24. 21:15
 2/2 *Glissade* ***** válasza:
Ha nem tettszik, akkor is. :)
2015. aug. 24. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!