Testépítők, Sportolók! Ti nem sajnáltátok még meg a csirkét amit megesztek? Vagy a szerencsétlen krumplikat, ahogy főzés közben kiontjátok az életüket?
Épp krumpli köretet főzök héjastól (majd a végén leszedem). Olyan szomorú látvány ahogy látom a csírákat meghalni:(
Szegény növénykék!
Hát ez már csak egy ilyen kegyetlen világ: vagy te sajnálod "szegény növénykéket", vagy téged sajnálhat az utókor.
De, akár fényt is ehetsz!
nincs érzelem,én akarok maradni a táplálék lánc csúcsán, szóval muszáj kegyetlennek lenni.
vagy te eszel vagy téged esznek.
Már meg is ettem, fincsi volt:D
A kérdés már nem aktuális;)
Dirtboy, nem az ember van a táplálék lánc csúcsán. Az ember a majommal van rokonságban...
A ragadozó állatok vannak a táplálék lánc csúcsán!
ki beszél itt az emberekről?
én azt írtam én vagyok a csúcsán :D
egyébként a vadállatok be kaphatják ha van nálam egy gránát meg egy megtöltött AK-47
Kedves 81%- os, ha már arra szorulnának rá, hogy megfőzzünk és megegyünk valakit, akkor azt kéne aki a legizmosabb közölünk, a takarékosság miatt;)
Na az tuti nem ên lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!