Gügye marhaság az egész oldal úgy, ahogy van.
Ne építsen izmot lábra de azért guggoljon meg kitörésezzen, oké :D Amúgy meg a mozgásszervrendszer egészségéért pedig tenni kell, erősítést tiltani pedig elég nagy hülyeség, és ezt meg is teszi, több helyen is; ne eddz erre, ne eddz arra. Gratulálok a kártékony tanácsaiért.
Hiperrészletgazdag sztáredzéstervek, ettől lesz eredményes valaki, valóban.
Gondolom te lány vagy.
A cikk szerintem marhaság, mindenre kell edzeni nőknek is, mert az izom az soha nem fog rondán festeni, hiába van neked 'körte', 'alma', meg mit tudom én még milyen gyümölcs alakod. A magas ismétlésszám pedig felesleges, inkább a diétára kell hangsúlyt fektetned ahhoz hogy lefogyj, nem pedig arra, hogy 5x100 ismétlést végezz valami pillangóugrásból.
Félreértések elkerülése végett én férfi vagyok.
Csak már fájt, hogy egy gondolom sokak által olvasott híroldalacskára ilyen hülyeséget írnak ki. Testalkatnak megfelelően fogyni.
Asszem 3.-nak válaszolva: szerintem azért hülyeség, mert nem lehet innen fogyni, amonnan nem.
És ahhoz aerob kell nem kardio. Nekik meg 40-50 perc kardiokat írnak.
a tested arányainak a figyelembe vételével edz.
kb ezt fogalmazza meg és gondolja túl a cikk és magyarázza szájba,mikor ez szerintem mindenki számára alap,aki edzeni,testet formálni kezd.
már persze azokat akinek elsősorban a látvány felől közelítik meg.
viszont egy totál hozzá nem értő amatőr olvasót,simán félrevezethet a cikk a ne edz alsótestre,felsőtestre ilyen-olyan esetben dolgaival,ezért inkább kártékony tanácsok vannak benne,mint hasznosak,meg ott a fő marhaság az alma résznél-edzed a hasi tájékot,hogy az karcsúsodjon-mikor mindenki tudja,hogy nincsen lokális fogyás.
Mit tegyen: Intervall és hosszú időtartamú kardióedzés az ajánlott, ez segíti a zsírégetést és feszesebb lesz a test. A körtealkatúakkal ellentétben itt inkább a hasi és a derék alatti régiókat érdemes erősíteni.
Egy rohadt szóval nem ír olyat, hogy azért edze a hasi részt, hogy az karcsúsodjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!