Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Yip man tényleg olyan lenyűgöz...

Yip man tényleg olyan lenyűgöző harcművész volt mint ahogy azt regélik?

Figyelt kérdés
És van rá esély hogy harcolhatott olyan "szépen" mint ahogy általában a filmekben szoktak?
2013. okt. 31. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
ha esetleg nem is volt az,de egy életet áldozott az edzéseire,mások edzésére a testkultúrára az egészséges életre,uh ezek mindenképpen elismerésre méltóak,még akkor is ha kínai volt.
2013. okt. 31. 20:59
 2/2 anonim válasza:

Valóban nagy harcművész volt, kiskora óta Autentikus Wing Tsunozott, aztán ezt tovább fejlesztette egy Idős ember segítségével aki ugyanúgy WT-zett, csak Ő átalakította egy kicsit. Sokkal hatékonyabb lett, és jobb lett. Egyébként nem élt túlságosan egészséges életet hiszen dohányzott. Nem esély van rá, hanem úgy is harcolt, hiszen egy elismert mester volt. Persze most amit látsz a filmekben ott azért vannak direkt látvány elemek, nem úgy kell elképzelni teljesen ahogy ott van, de ez mindig így van. Egyébként érdemes megnézni az összes filmjeit, mert az úgy meséli el ahogyan valóban volt, persze úgy megcsinálva. Hiszen egy igaz történet alapján készült film is nem teljesen úgy volt ahogy a filmben van, de a történések igen, általában. Én nagyon sokat olvastam Yip Man-ről, mert engem nagyon érdekel Ő is, és maga a harcművészet amit űzött, érdemes utána olvasni.

Üdv.

2013. nov. 6. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!