Harcművész fekvőtámasznak (vagy nem tom mi a neve) mi a hatása?
úgy érzem senki se értett meg. Bütykön nem fekvőzök, hanem fekvőtámasz tartásban vagyok perceken keresztül, úgy megizzaszt mintha sprintelnél, sima fekvőn már túl vagyok egy ideje :) abból az erőnlétemnek megfelelő nehézséűt csinálom.
Harcművész fekvőtámasz (asszem ez az): támasz de a könyököd és az alkarod a földra, a két könyök között kb 10 centi távolság majd nyújtsd hátra a lábad, a talppárnák vannak lennt. Feszítsd a derekad, legyen egyenes a hátad és maradj ebben a pozícióban! :D van aki fél percig se bírja, egy idő után elkezdesz izzadni mint a ló és remegsz :) én szeretem mert nagyon megdolgozza a hasat (nem szabad semmi másnak leérnie a földre) illetve valahogy az ember akaratereje és kitartása is fejlődik, csak nem tudom izomépítés / erősítés szempontjából van-e értelme?
Szóval a kérdésem továbbra is nyitott :)
jaa. így már más.
Ez egy király törzsedzés.Ha 1,5 perc fölé mész akkor válts át a Superman fekvőtámasz felső pozíciójának kitartására. http://www.youtube.com/watch?v=QTvkVbTvOHM
Én most ezt csinálom. Rekord: 2x30 másodperc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!