Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek jol edzek?

Szerintetek jol edzek?

Figyelt kérdés
14/f vagyok heti 6x 30guggolas, 50 fekvotamasz, 50 vall, 50 mell, 30vall, 50hasizom. Szerintetek nem sok? Nekem nem megterhelo , de hallottam olyanrol, hogy az izom nem regeneralodik. Igaz ez? Azt eszem ami itthon van, csak a hasamnal nem latszik meg az izom

2015. aug. 21. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha otthon akarsz edzeni akkor olvasd inkább el a Fegyencedzést.
2015. aug. 21. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Jól hallottad. Az izom akkor fejlődik ("nő"), amikor regenerálódik, azaz pihensz. És akkor tud rendesen regenerálódni, ha megfelelő mennyiségű fehérjét viszel be.

Heti 6 edzés sok és szerintem ez egyszerre is sok, egy 14 évesnek, bár nem tudom mit takar az, hogy "váll", vagy "mell", meg "hasizom". Felhúzás kétkezes rúddal, nyomás vállból egykezessel....stb. Vagy húzódkodz?, abból meg kötve hiszem, hogy 50-et megtudsz csinálni a többi mellett.

A hasadon meg csak akkor fog látszódni az izom, ha a testzsír százalék megfelelő, ehhez viszont nem sok köze van a felülések számának. Nincs lokális zsírégetés.

2015. aug. 21. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, azt még hozzátenném, hogy a te korodban, kamaszkorban különösen fontos elkerülni a túledzést, mert ilyenkor a legmagasabb (kb 19-20 éves korig) a növekedési hormon termelés, ami viszont megint csak pihenés közben fejti ki a hatását. Kár lenne elb@.szni ezt a természetes "doppingot".
2015. aug. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!