Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha úgymond hobbiból edzek/gyúr...

Ha úgymond hobbiból edzek/gyúrok mennyi látszik meg kívülről?

Figyelt kérdés

Eddig futottam rendszeresen, de gondoltam miért ne lehetne otthon is edzeni mert testvérem vett gépeket magának és én is használnám(húzóckodás,súlyzók..stb)

Szval csak úgy hobbiból csinálnám, ennék amit akarok mennyi látszana meg? Nem azért csinálnám hogy vagánykodjak a nőknek ,csak mert jól érzem magam közben

2015. jún. 28. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj már. Szedd össze a gondolataid és olvasgass utána miért is éri meg ezt csinálni és hogyan néz ki egy rendes edzés program étrenddel kiegészülve. Azzal semmire nem mész, ha a 10 kilós súllyal 10 percig bohóckodsz 6 töltött káposzta között... vagy valami. Inkább csináld rendesen vagy hagyd a francba. Mellette tudsz járni futni is.
2015. jún. 28. 19:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előzőnek teljesen igaza van ez nm olyan sport ahol jársz két hetet és abbahagyod pár hétré majd ujrakezded ....más sportban meglehet ezt csinálni de ebbe nm szall ha nm akarsz komolyan foglalkozni ezzel a sportal ez alatt azt értem h legalább egy évet nm edzesy rendszeresen amivel igen csak szép eredményeket el lehet érni ennyi idoő alatt akkr hagyd ....a fejlődésed pedig sok mindenen múlik elsősorban kell egy megfelelő étrend 70 % a ezen múlik h milyen hamar fejlődsz azútán jön csak az edzés program kiválósága ....és persze kell kitartás és akarat másképp esélyed sincs fejlődni és látszó eredményt elérni ezek nélkül az tévhit h ha elmegyek gyúrni minél többet és minél nagyobb súllyak akkor hamarabb is fejlődsz de ha komolyan elakarsz kezdeni gyúrni akkor szivesen segitek
2015. jún. 30. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!