Miért nem javul az állóképességem? Ha igy edzek az jó? (tobbi lenn)
Figyelt kérdés
Ennek az edzéstervnek álltam neki egy kicsi kiegészítéssel, változtatással... pl.mindig csak egy percet sétalok, előtte biciklizek 20percet kb 6km lassan, meg futás után is ez a 6km csak gyorsabban
Igaz most elég sokat híztam de már régóta biciklizek és egyáltalán nem jobb az állóképességem, pedig mindig ugy megyek hogy mikor haza érek kellő képpen le vgyok izzadva, van hogy annyira elfáradok hogy remeg a lábam vagy a kezem... szerintetek?
Előre is köszi a válaszokat:)
17l
2015. aug. 11. 22:54
2/4 A kérdező kommentje:
Miért? Akkor hogy csináljam?
2015. aug. 12. 07:03
3/4 anonim válasza:
Próbáld ki az ugrókötelet is, mert az is jó az állóképesség fejlesztésére.
Futni ezek a 6 km-ek szerintem jó, mivel hosszabb távot kell futni egy egyenletes sebességgel.
Amúgy ezt a futást mióta csinálod? Mert természetesen a fejlődés nem egyik napról a másikra megy
4/4 A kérdező kommentje:
A (2x)6km-t azt biciklizem a futást azt most ugy csinalom, hogy 5x2percet futottam 1percet meg setaltam, azert mert futni nem birok tobbet. Megse ezt az edzéstervet csinálom amit belinkeltem.
2015. aug. 17. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!