14 évesen milyen bicepsz edzést javasoltok, hogy szép, csúcsos karom legyen? Most 34-es nem vmi nagy karom van!
és mellé hogy kell kajálni azt is leírnátok?
köszi
!!
Szia először is én nem vagyok edző,de saját tapasztalatot mondok.
szóval láttál már olyan badisokat,akiknek nagy karjuk van,és pipaszár lábuk?
én igen sokat és ronda.
szóval a legjobb ha lemész baditerembe,ha nincs rá mód akkor javaslom,hogy fuss sokat az segít átmozgatni,az izmaid és fekvőtámasz,felülés,és súlyemelés egykaros sulyzóval ami a bicepszet illeti.
de azért írtam a csunya bácsikról,mert ne csak a karod akard edzeni,hanem mindent az a szép.
a kajával kapcsolatban pedig ne akarj változtatni,mert még fiatal vagy,de ha mégis akarsz akkor nem szabad sőt tilos kokszolni.
a legjobb kaja ami nekem viszont bevált a csirkemell minden formában és köretnek rizs szintén minden formában.
A csirkemell az lehet pipifasirt is amire ráírják hogy csirkemellet tartalmaz,itt inkább a rizsen van a hangsúly.remélem kielégítő a válaszom ha van kérdésed szívesen válaszolok szia.
Köszönöm a választ!
minden benne volt kösz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!