" Kockahasat " akarok nyárra, hogyan érhetném el? 15/L
Figyelt kérdés
Kockahasat szeretnék és izmos testet. 158 cm és 58 kg vagyok, szóval nem soványságból kezdem, hanem épp egy kis ( vagy nagy ?? ) felesleggel, szeretném tudni, ha szerintetek megfelelő-e a kezdet :
- napi 1200 kalória
- 1 óra aerobik+1 óra Pilátesz
- naponta 2-2 kilós súlyokkal edzés a karokra és sok sok hasi gyakorlat
Szerintetek ez kezdésnek jó ? Ha nem, hogyan lenne jó ? Köszii !!!!
2010. márc. 3. 21:35
1/8 anonim válasza:
Lánynak minek kockahas és izmostest?:D
2/8 anonim válasza:
Szerintem jó ez... csak vigyázz azzal az 1200 kcal-val, lehet, hogy az nem elég energia ennyi [és elég intenzív] sporthoz..
4/8 anonim válasza:
Egyszerűen undorító ha egy csaj ki van gyúrva, de te tudod...
5/8 anonim válasza:
A súlyzókkal eddz vállra is, szép vállakkal sokkal jobb lesz az alakod! Ja, még ha mást nem is, alsótestre csinálj guggolást! Nem kell nagy súlyokat használni, ezt nem azért mondom mert gyorsan megizmosodnál(nem így működik ez), hanem sokat segít az alakformálásban. Egyébként ez a felesleg egyáltalán nem nagy, sokan így állapítják meg h magasságból levonják az 1et és az már sok... de nem lehet így általánosítani, testalkat kérdése.
6/8 anonim válasza:
Kockahashoz még sokat le kell fogynod én 158cm és 51kg vagyok és még rajtam is sok a zsír és legalább 4-5 kg le kell adnom neked meg elég sokat!
7/8 anonim válasza:
szerintem az nemtúl szép ha egy lánynak széles háta van de a has az nembaj énis hasizomra gyúrok meg egy kicsit kell hátizomra mert 14/L vagyok és focizom és azért edzsésen rendesen szenvedek a fekvöktől:DD ja igen és lehet hogy jólenne ha eljárnál futni meg mikor fogatmosol/fürdesz huzogasd be a hasad 5 mp-ig eleinte aztán tovább hidd el bejön ;)
8/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, de figyelj arra, hogy ne egyél se túl sokat se túl keveset, viszont nagyon sokat igyál! És, hozzá teszem én 158 cm és 46,5 viszont azért az nem azt jelenti hogy rajtad a naggya felesleg. És eddz napi szinten és menni fog:) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!