Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért alszok enyit?

Miért alszok enyit?

Figyelt kérdés

Ugy érzem ha nem keltenének fel egész nap aludnék, de nem ha már felkeltem nem érzem magam fárattnak mindegy menyit aludtam!

Most nemrég kezdtem ujra többet mozogni, sportolni, lehet azért mert elvolt nagyon lustulva a testem és élvezi ha pihenhetek? :D

Vagy nem értem... Kicsitt később is szoktam lefeküdni, de ez mindig is igy volt!

2015. júl. 3. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért mert nősz a gyerekeknek többet kell aludniuk.
2015. júl. 3. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:

17 éves leszek nemsokára, és nagyon kicsi növésü vagyok, az egész család ilyen!

Bár ennek ellenére még szeretnék nőni, és valószinü fogok is még! :)

Csak 1-2 centivel nagyobb a 22 éves báttyám, és a nővérem sem sokkal nagyobb

2015. júl. 3. 15:19
 3/6 hóbemberrépaorral válasza:
Én is 17 leszek és ugyanez a helyzet mint nálad:D Szerintem ezen ne aggódj, inkább örülj neki(azért is mert van aki egész éjjel nem tud aludni:)) és használd ki hogy még sokat aludhatsz mert amikor majd később elkezdesz dolgozni, vagy szeptemberben suliba járni akkor nemhiszem hogy lesz olyanra időd hogy hosszú alvás vagy akár szimplán alvás:DD Szóval szerintem aludj addig ameddig jól esik és ne zavartasd magad:D
2015. júl. 3. 18:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Az élet rövid ahoz hogy alvással töltsem el, és kicsitt aggaszt hogy csak lefekszek picitt kinyujtoszkodni és 3 óra mulva azon kapom magam hogy este van, elaludtam!

Lehet hogy eddig rávolt szokva a szervezetem az energia italra, mert 2-3 hete naponta 1 energia italt ittam és akkor minden rendbe volt, napi 6-7 óra alvás!

De egyszer mikor tettem le az energia italos dobozt és rizegni kezdett a kezem, egy picitt megijedtem és azóta nem ittam energia italt!

Gondoltam valami vitamin hiány vagy akármi, de rendessen táplálkozok és napi 2-3Liter házi meggyszokot iszok!

Igazábol nem aggódom csak valami megoldást szeretnék ez ellen, ami nem energia ital :D

2015. júl. 3. 22:14
 5/6 hóbemberrépaorral válasza:
Hát megprobálhatod az orvost, ő biztos tud ész érvekket mondani neked:)
2015. júl. 4. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Simán nagy az alvásigényed. Én iskolaidőben pénteken lefekszek tíz és tizenegy óra között és felkelek másnap délben...:)
2015. júl. 4. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!