Anonymer kérdése:
Szorongós, stresszes vagyok. Edzések után pedig annyira feszült vagyok hogy még nehezebben alszok el. Vki help?
Figyelt kérdés
Milyen vitaminok, kieg.ek, àsvànyi anyagok stb jók a stresszre?Sajnos sok éve folyton stresszes vagyok,így még nehezebben alszok el és egész nap fáradt vagyok2015. márc. 8. 00:49
1/1 anonim válasza:
Az elsődleges dolog az,hogy a fejedben kell rendet raknod! Enélkül csak félsiker lesznek a tápanyagok.Ne agyalj semmin fölöslegesen,legyél a jelen pillanatban,amennyire csak lehetséges.Mindig fogsz kapni hozzá elég erőt,hogy megoldd az éppen előtted lévő szituációt.Ahogy kilépsz a munkahelyedről,felejtsd el,hogy mi volt ott,az már a következő napra tartozik.
Tápanyagok tekintetében én nem állítanék fel sorrendet.A vitaminok,ásványi anyagok összességében jók a szervezetnek kimerültség esetén.A rendszeres nyers zöldség-és gyümölcs fogyasztásra mindenképp figyelj oda akkor is,ha valamilyen vitaminkészítményt használsz mellette.A szemét kaját lehetőleg kerüld:cukros,túl zsíros,tele mesterséges adalékanyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!