Milyen sportot ajánlanátok?
15 éves lány vagyok, és szeretnék valami olyan sportot űzni, ami:
-rendesen átmozgat
-nem hiperdrága, és lehetőleg otthon, házilag is lehet űzni
Sajnos láb, hát és térdproblémáim is vannak, tehát pl. a futás kilőve. Úszni jártam 3 évig, de sajnos egy régi balesetem miatt utáltam. A szenvedélyem a lovaglás, de az sajnos luxussport. :/
Tehát mit tudnátok ajánlani a megadott szempontok alapján, már ha van ilyen?
Különösebb célom nincs vele, csak szeretnék csinálni valamit a nyáron, meg talán alakformálásnak lenne jó.
Köszönöm a válaszokat!
Leírásod alapján neked gyakorlatilag minden rossz, ami fizikai erőnlétet / igénybevételt feltételez. Akkor viszont csinálj valami mentális sportot. Sakk, WOW, Honfoglaló, tudom is én. Ha mindeneddel problémád van és mindent olyat utálsz, ami fizikailag fáraszt, akkor alakformálásról nálad nem lesz szó.
Ha ezek a mindenféle problémáid tényleg komolyak, akkor viszont a sportorvostól kérdezd, ne tőlünk.
hát lehet most nagy hülyeséget írok, mert nem vagyok jártas ebben, de mondjuk a boksz nem jó? vagy esetleg kerékpározhatsz is csak oda is térd kell. Á hagyjuk nincs értelmes ötletem.
Vagy mondjuk a tollas meg ilyenek azok is ki vannak lőve?
A javaslatom az, hogy vedd meg a Fegyencedzés című könyvet, online is le tudod tölteni, de a papírkönyv jobb. Ez egy saját testsúlyos, otthon végezhető edzésprogram, amely az egész testedet átmozgatja és magadhoz igazítod a terhelést. Semmilyen eszköz nem kell hozzá csak egy húzódzkodó.
Ezt kiegészítendő, vehetsz Thera-Band gumiszalagot is, ehhez is létezik könyv meg androidos app is, valamit rengeteg videó a youtube-on. Ezzel kiegészítheted a fegyencet, és szuper alakod és erőnléted lesz fél év múlva.
Kajának töltsd le a Sárga kapszula című könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!