Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A jóga "izommegtartashoz" jó?

A jóga "izommegtartashoz" jó?

Figyelt kérdés
Most jutottam el odaig hogy csak fogyni szeretnek, ezert intervallumos edzést csinálok heti kb 5*, emellé ha jogazom az eleg annyira hogy az izmombol ne fogyjak le? Minden edzés utan iszom fehérjét, a napi mennyiség is megfelelő szerintem es 1400 kalória korul eszem. (178/68)

2015. jún. 1. 09:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

oké koszi:)

bár az edzés az csak ez 2x: https://www.youtube.com/watch?v=R5w091I87dw szóval annyira nem sok, mellé gondoltam a jógát többi napra

2015. jún. 1. 14:51
 12/23 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe az Insanity-t többre mennél vele de az elég kemény :) Ncore-ról le lehet tölteni meg az edzéstervet is hozzá.
2015. jún. 1. 16:17
 13/23 A kérdező kommentje:
már jön is, holnap elkezdem! :D
2015. jún. 1. 22:46
 14/23 anonim ***** válasza:

sargakapszula.hu

Töltsd le és olvasd el, kajával kapcsolatban elég hasznos infókat találsz benne. Ha azok megvannak, rendben leszel.

Ha pedig esetleg Csongrád megyéből vagy, akár írhatnál is. :D

2015. jún. 1. 23:20
 15/23 anonim válasza:

Ha jógával akarsz fogyni, úgy, hogy az izmaid is fejlettek legyenek, őket keresd! A legjobb, leghatékonyabb, és a legsegítőkészebbek!

[link]

2015. jún. 2. 06:52
 16/23 A kérdező kommentje:
Jajj koszi! :) a kajával tisztaban vagyok, de majd ha lementek a vizsgáim lehet elolvasom azert😄 a linket koszi, de órára nem szeretnek eljárni most, imcsak itthon szoktam edzeni
2015. jún. 2. 06:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Ja es pesti vagyok😄
2015. jún. 2. 06:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez a 74%nagyon okosnak hiszi magát, de ne adj sokat a szavára, nehogy már gyk- n leresztül akarja megállapítani a te kalóriaszükségletedet...

Példának okáért 85kg férfiként napi 1800kcalt fogyasztok rendszeres sport mellett, nekem egyszerűen nem kell több...

+ a kalóriákkal nem is kell foglalkozni, a makro tápanyagok aránya a fontos.

2015. jún. 2. 07:36
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen, pont azert irtam grammokban hogy mibol mennyit szoktam, a kalória ugyis csak egy irányadó ertek szerintem 😄 bar az insanitys taplalkozos konyv alapjan tenyleg valami 2100 kalória jott ki rendszeres sport mellett, de azt borzasztó soknak erzem, egészséges kajabol nem tudnek annyit magamba tomni mindennap
2015. jún. 2. 07:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Egyébként remélem azzal is tisztában vagy, hogy semmilyen jóga nem lesz alkalmas az izommegtartásra (se). Maximum a mobilitásod növelésére.

Ha izmot akarsz megtartani (vagy növelni), akkor csak a súlyzós edzés van, mint olyan opció, amivel tényleg érdemes foglalkozni.

[link]

Ő sem jógától, vagy saját testsúlyos bohóckodástól néz ki így. Nőként pedig soha nem fogsz úgy kinézni, mint egy profi testépítő. Kivétel persze, ha több millió forintot ölsz illegális szerekbe... a női test azok nélkül bármilyen kemény súlyzós edzésnek is van kitéve, mindig nőies marad, sőt, nőiesebb, vonzóbb lesz.

2015. jún. 2. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!