181 cm-hez 63 kg nagyon kevés? 25/L
Végre leadtam a feleslegemet, aerobicozom,spinningelek és jógára járok felváltva.
De most úgy érzem,hogy eleget fogytam,bár sajnos a hasamon maradt még egy kis felesleg.
Az étrendem egészséges.
Milyen sporttal tudnék kicsit izmosodni,úgy hogy a hasam is lemenjen teljesen?
Előre is köszönöm a válaszokat!
igne, a felüléstől lemegy a hasad. ja, nem
szerintem ezekkel az adatokkal elég vékony lehetsz, én a helyedben lassú tömegelést kezdenék, kemény, intenzív súlyzós edzésekkel. vagy, ha nagyon idegenkedsz esetleg a súlyzóktól, akkor fegyencedzés, vagy lehet még trx-ezni.
keress rá google-bne, hogy tömegnövelő étrend, plusz ajánlom még a sárga kapszula és az alapismeretek című netes írások leolvasását, hogy legyen egy átfogó képed az edzésről, meg a kajálásról is. nem mondom, hogy szóról szóra csinálj úgy mindent, de sztem ha elolvasod, érezni fogod, hogy mi a lényeg az egészből, és mit lehet nyugodtan ignorálni (pl a stílust az biztos)
a lassú tömegelés alatt azt értem, hogy lassan, olyan kb 0,5kg/két-három hét sebességgel felszedhetnél legalább 5-6 kilót. Ha ezt minpségi tápanyagokból teszed (kiszámolt étrenddel->lásd a felsorolt cikkek), akkor ez nagyrészt izom lesz.
Az, hogy a hasadon maradt egy kis felesleg, így látatlanban valószínűleg nem túl szerencsés genetika. Én is hasonlóan vagoky, lassan egy éve edzek, a testem nagy részéről már sikerült jó adag zsírt eltüntetni de a hasam alsó részén az mindenáron maradni akar. Szerintem emiatt ne fogyj tovább, hanem inkább koncentrálj a többi testrész izomtömegének növelésére, és akkor a hasad sem lesz feltűnő.
Előző válaszoló leírt mindent, én annyit tennék hozzá, hogy ne a mérleget nézd, hanem a tükröt. Én két éve is 63 kg voltam, és most is, de a ruhaméretem mégis kisebb.
A haspréstől tényleg nem megy le a hasad, viszont tónusosabb lehet az izom rajta, emiatt karcsúbb lehetsz, de tessék teljes testre edzeni!
Kérdező, ha eléd állnék, pont mellmagasságba kerülnék:)
164 cm, 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!