Ha edzés közben nem izzadok meg, de elfáradok akkor is fogok fejlődni, vagy akkor nem történik semmi?
Nagyjából 2-3 hete elkezdtem itthon edzeni, van kétkezes súlyzónk meg pad is, nem akarok (még) kondiba járni, mivel nem vagyok valami "hűdeerős" és még először meg is akarom szeretni a dolgot nem csak belevágni aztán ha megunom akkor fölöslegesen vettem meg a bérletet. A lényeg az, hogy erősödni akarok meg hát ugye ezáltal pár kg-t felszedni izomban, lehetőleg minél kevesebb zsírral. Tudom, az étrend az egyik legfontosabb, azt néztem a bodybuilderen.hu oldalon, itt ezen az oldalon is, és ezek alapján állítottam magamnak össze egy étrendet. Az edzéseknek is utánanéztem, súlyzóval edzem a felső testem meg a lábaimat, a hasamra hasprést csinálok naponta-2naponta 300 darabot minimum (100-as szériákkal). Lábamra emellett még szoktam olyat, hogy lábujjhegyre állok aztán vissza talpra. Amikor jó idő van akkor szoktam járni futni meg focizok a haverokkal vagy egyedül gyakorolgatok naponta 1,5órát vagy többet. Szerintetek ha ezt csinálom akkor jó lesz? + Még a fenti kérdésre is válaszoljatok légyszi, kösz.
14,5/F
Mennyire vagy izzadós?Mert attól is függ...
Egyébként elfáradsz edzés után?Érzed,hogy átmozgattad magad?Izomlázad van.
Egyébként én járok edzőterembe,és ott se izzad mindenki.
Én néha igen,néha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!