Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha a zsírégetés kb 40 perctől...

Ha a zsírégetés kb 40 perctől indul be akkor ezek a videók nem érnek semmit?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=h2r2H8OAU2I

https://www.youtube.com/watch?v=JThJjz9zHlA

Ha mondjuk valaki 1 vagy 2 ilyet csinál csak naponta az akkor nem zsírégető?

2015. máj. 27. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
a 40 perc az erob mozgásra vonatkozik, ez már nem az de még nem is HIIT, mert ahhoz meg nem eléggé intenzívek (persze lehet valakinek az) de akkor is rövidek, ha monjduk kettőt egymás után csinálnál, vagy olyan 15 percet, akkor lenne jó. De egyébként általános mozgásnka tökéletesek és sosem a mozgástól fogy az ember, hanem az a kaján múlik. Egyél kalória minuszban, kevés szénhidrátot és bőven jók ezek a videók is.
2015. máj. 27. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
ilyen videókból 45-55 percet szoktam csinálni, csak láttam kommentekben hogy valaki egyet csinál, azért kíváncsi voltam :)
2015. máj. 27. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=R5w091I87dw

viszont akkor ez önmagában elég egy napra? esetleg még egy HIIT?

2015. máj. 27. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egy baromság, hogy a zsírégetéshez 40 percnél tovább kellene edzeni. Az az elégetett energia, amig egy pl. 15 perces mozgással elhasználsz, ugyanúgy hiányozni fog az energiamérlegedből, és ha a szervezet máshonnan nem tudja pótolni (tehát nem eszel annyit), akkor zsírból fogja.

Fussál naponta 15x15 percet, és úgy fogsz kinézni, mint az etióp maratoni futók, pedig egyszer sem edzettél egy alkalommal 15 percnél tovább.

2015. máj. 27. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#4 nem igaz, a mozgás miatt valóban energiát szeretne felvenni a szervezeted, de sokkal gyorsabban teheti ezte meg ha lebontja az izmaidat, mint, hogy a jól elraktározott zsírhoz nyúljon, ezért kell 30-40+ perc aerob mozgás, mert az csekély izom munka mellett motiválja a tesedet arra, hogy energiát nyerjen magából, nem az izmokat leépítve. valóba, ha nem tudja máshonnan akkor a zsírból fogja, de amíg tudja izomból, addig nem a zsírhoz fog nyúlni.

A HIIT pedig anyagcsere pörgető hatású azért működik. harmadrészt, ki akar úgy kinézni mint egy maratonfutó, láttál már? még közép szinten is rendre vannak pocakos maratonisták sőt ironmanesek között is akad, profi szinten meg szimplán aszottak.

Visszatérve, mivel a kaján múlik elégnek kell lennie, a hiit pedig plusszt ad ehhez. Ha lelkiismeretesen cisnálod, és egy 10-15 perces hiit edzés után még 10-20 perccel is izzadsz/pihegsz kicsit akkor bőven jó. én szoktam úgy járni, mondjuk én futással intervallumozok, hogy 20-30 perccel futás után megyek el zuhanyozni és még utána sikerül kimelegednem a tiszta ruhába csak ücsörgés közben.

2015. máj. 27. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
A 40.-ik perctől kell elkezdeni!
2015. máj. 28. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!