A rendszeres futás. Miként kezdjek hozzá?
csatlakozom az elsőhöz, extra jó futócipő + [link]
és ha több mint 15 kg súlyfelesleged van, akkor ne állj neki futni!
A futást bárkinek lehet, csak fokozatosan! Attól füg hogyan bírja az illető. Napról napra egyre többet kellene egy folyamatos tempóban.
Futni akár minden nap lehet. De szerintem a formázáshoz maga a futás nem elég, tornázni és nyújtani is kellene! :)
Heti 3-szor, minimum fél óra amit lehet növelni. Egyébként nagyon gyorsan fejlődik az ember. Azért érdemes heti 3-mal kezdeni mert ettől nem purcansz ki de idővel rájössz majd h szívesen mész akár mindennap, mert annyira megszereted :) (Persze pihenőnapokat egyébként érdemes tartani) Mint ahogy a sebességet, a távot is lehet növelni idővel.
Az első kettőtől kérdezem: a cipő tényleg ennyire fontos? Én egy 10000 Ft-os cipőben futok. (Eddig 2-t nyűttem el belőle) Mennyi az az árkategória amit javasoltok, kezdőnek, haladónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!