A rendszeres futás segít eltűntetni a narancsbőrt?
Figyelt kérdés
1,5 éve szültem, a súlyom csak 5 kilóval több, mint annak idején,de a fő gondom a csípő és fenéktájék, maradt egy kis úszógumim, és a fenekem is löttyedt, és narancsbőrös. A futás mennyire segíthet eltüntetni, ill. leadni a maradék kilókat, izmosítani a csípő, fenék, comb tájékot? Heti 3szor 30 perc elég lehet?2010. jan. 18. 15:45
1/5 anonim válasza:
1 perc gyaloglás,aztán 1 perc futás,ahogy csak birsz, ezt ismételd meg 15x,persze az elején még nem kötelező,majd belejössz.narancsbőrre a sok folyadék és a masszírozás jó,veszel mondjuk testápolót,akár vmi narancsbőr elleni készítménít,és belemasszírozod a bőrődbe.elég látványos a változás,nálam legalábbis az volt
2/5 anonim válasza:
1perc séta aztán egy perc sprint???
Ez nagyon rossz, a pulzusod össze vissza ugrálna! Honnan vetted ezt a hülyeséget első??? Jó hülye vagy ha ezt csináltad!!!
Amúgy a heti 3x 30-40perc futás persze hogy segít!
4/5 anonim válasza:
Én nagyon narancsbőrös voltam. Úgy tűnt el, hogy napi 3 liter vizet ittam és heti 4x 40 percet futottam. Nagyon lassú tempóban kezdtem. Mikor eleinte elkezdett szúri az oldalam, nem álltam meg, futottam tovább és elmúlt a fájdalom. Azóta imádok futni.
5/5 A kérdező kommentje:
És komolyan eltűnt a narancsbőröd? Mennyi idő után? Fogytál is? Izmosodtál?
2010. jan. 18. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!