Az Insanity Asylum tényleg annyira hatásos? Nem túl szép ez a "csak 30 nap az átalakulás"?
Oh és még egy fontos kérdés! Mennyire szigorú diéta kell mellé?
Elég, ha ezeket mellőzöm? Liszt, krumpli, tészta, rizs (alapból utálom), stb.
De ezek nálam alapok igazából, mint az is, hogy csokiból 75%-os étcsokit eszek, csipszet, cukros szénsavas löttyöket, meg ilyesmiket egyáltalán nem, ropogtatnivalónak pl kesudiót.
Tehát úgy mondhatni tisztán eszek :)
De ennél szűkebbre nem tudom, hogy tudnám-e húzni a szíjat...
Nyilván az átalakulásokon a reklámban szépítettek valamenynit de youtubeon kismillió "átalakulást" lehet látni amit ezzel értek el. Igazából ha eddig semmit nem csináltál és változtatsz az étrenden és mellé intevallum kardiót csinálsz akkor egyértelmű hogy változni fogsz.
Az étrend viszont a legfontosabb, hogy normálisan tartalmazzon elég fehérjét és megfelelő mennyiségben szénhidrátot mert lehet hogy fogyni fogsz de valószínűleg izomból is megy le ha nincs elég fehérje.
Insanity után szokták ajánlani az Insanity Asylumot, tudtommal az keményebb, de még nem próbáltam, most vesződök másodjára az Insanityvel :D
Én az étrenden annyit változtattam, hogy kevesebbet eszek, napi egyszer ebédre egy nagyobb adagot, plusz rengeteg gyümölcsöt.
Szerintem nem keményebb, mint az előző :)
Ilyen sportból vett dolgok vannak benne. Persze amerikai sportokból.
A Max jó, hogy nem tetszik, mert nagyon intenzív és nincs benne pihenőidő. :D Ki szereti ezt?! DE jó érzés végigcsinálni egy edzést és túl lenni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!