Milyen gyorsan tudok megszabadulni 6kg plussztól?
Figyelt kérdés
Minden nap elmegyek futni, tornázok is. Megiszok 3 liter vizet naponta, nem eszek zsíros kajákat, nem nassolok. Nagyon zavar ez a plusz és le szeretném minél hamarabb dobni. Van valakinek ötlete, tippe, tanács?2010. febr. 23. 17:17
1/12 anonim válasza:
Ez igy nagyon jo csak csinàld tovàbb és este ne egyél tul késön..és akkor is könnyüt..( joghurt,gyümölcs?
menni fog kitartàs!!
2/12 A kérdező kommentje:
Estefelé ha éhes vagyok már csak almát eszem.
Köszönöm!
2010. febr. 23. 17:52
3/12 anonim válasza:
Szia!
Én is pont így voltam mint te (futás,torna), de mégis volt rajtam 5-6 kg plusz!
Kaptam a barátnőmtől egy két hetes diétát és az segített. Eddig akárki csinálta bevált.Én 157 cm-vagyok és 56 kg voltam a diéta elött, most meg 50-51kg.
4/12 A kérdező kommentje:
El tudnád nekem küldeni? Nagyon megköszönném.
2010. febr. 23. 21:28
5/12 A kérdező kommentje:
Én 165 cm vagyok 54 kg. 48kg voltam, de beteg vagyok és steroid kezelést kaptam, amitől felszökött ez a 6kg plusz. És nagyon kényelmetlenül érzem így magam.
2010. febr. 23. 21:29
6/12 anonim válasza:
Szia!
Elküldöm az email-címedre.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. febr. 24. 12:52
8/12 anonim válasza:
Bocsi, hogy csak így írok, de nekem is el tudnád küldeni ezt a 2 hetes diétát? Nekem is jól jönne egy kis fogyás...:S
10/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is el tudnád küldeni privátban a diétát? Nagyon megköszönném... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!