Melyik gyakorlat, hogyan formalja a testet?
Tud e valaki, olyan oldalt, ahol fel vannak tuntetve, hogy mely gyakorlatok, milyen modon formaljak a testet?
Gondolok most a mell izomra, karra, hatra, hasra fokepp.
Vagy ez mind genetika fuggo, hogy kinek, hogy reagal az izomzata a sportra, testepitesre?
A valaszokat elore is koszonom.
23/F
koszonom a valaszt.
igen nezelodtem azon az oldalon, de engem az erdekelne fokepp, hogy milyen gyakorlatok, milyen modon befolyasoljak az izomnovekedest
gondolok most a mell izomra
ne legyen felpuffadt, inkabb lapos es formas, nem akarom, hogy a mellkasomon a polon is nagyon latszodjon, inkabb egybe legyen a testemmel, de ha leveszem a polot megis latszodjon, kicsit a mell izom formaja
ehez mi szukseges? nem kell nagyon kigyurni es leadni a testzsirszazalek-ot?
Akkor olvasd el az alapismereteket is. Google: alapismeretek.
Nem egyes gyakorlatokat leszel puffadt vagy szálkás hanem az étrend és az alapgenetika miatt. Zsírt kaloria mínuszos diètàval tudsz leadni.
Az izomtapadás ami adja a formát az szintén adott. Nem tudod lefejteni a csontokról az izmot és arrèbb tapasztani.
ertem, igy mostmar minden vilagos, koszonom a valaszokat
annyit szeretnek meg kerdezni, hogy kb 7 kilogram van rajtam folosleg, kellene ide csinaljak valami tornat a fogyashoz, vagy elkezdhetek izmot epiteni es aval is lefogyok? Sulyzozassal (izom epitessel) lehet fogyni?
ertem, tehat akkor szamithatok ra h ha kaloria limittel etkezem es sulyzos edzeseket csinalok fogyni fogok, es egy keves izmot is epiteni egy kis ideig
es mi a helyzet a vizzel? az mehet nyugodtan ugye? abbol nem kell limitet csinaljak mint az etelbol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!