HOgy kezdjem el az edzés nyárra?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Suliban mindennapos tesim van, 45 perc. Ott van 6-10 perc futás, aztán gimnasztika. Utána vagy játszunk (kézilabdát) vagy új dolgot veszünk.
Konditerembe nem mehetek, nincs a közelben.
Egyébként jó az alakom, meg nem vagyok elhízva mes semmi ilyesmi, csak nyárra vékony hasat, szép combokat meg kerek feneket szeretnék.^^
2015. márc. 22. 14:22
1/10 anonim válasza:
Végezz guggolásokat, kitöréseket. Egyèl fehérjedús kajákat és ha fogyni akarsz akkor kevesebb szènhidrátot.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok fogyni.:)
2015. márc. 26. 17:48
3/10 anonim válasza:
Vékony hasat írtál. Az nem megy úgy, hogy irányítod, hogy onnan lemenjen a fenekedre meg izmosodj. Nincs helyi zsírégetés, nem lehet irányítani a zsírleadás helyét. Vagy fogysz, vagy izmot növelsz. Egyszerre nem nagyon megy Izomnöveléshez kalória plusz kell, zsírleadáshoz pedig kalória mínusz.
4/10 anonim válasza:
Ja, és az idén nyárra már nem lesz szuper forma, mert az évek kérdése, nem pár hónap meló!
5/10 A kérdező kommentje:
2015. márc. 26. 20:37
6/10 anonim válasza:
13 évesen pedig nem lesz hamar ilyen forma. Az első képen lévő pedig kokszol. Naturálban sosem leszel ilyen szóval nem kell aggódnod. :)
És mielőtt azt hinnéd hogy nem értenék hozzá, én 30 éve edzem, van némi tapasztalatom.
7/10 A kérdező kommentje:
Aha, biztos. :D
Oké, jól teszed.xd
2015. márc. 27. 17:02
8/10 anonim válasza:
Nem tudom mire írtad ezeket, Én segíteni akartam. Kár, hogy te ezt nem így értelmezted. Na mindegy, én leírtam mit kell, többi a te dolgod.
9/10 A kérdező kommentje:
....jól értelmeztem.:D
2015. márc. 27. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!