Ha nagyon kezdő lany vagyok, aki izmot szeretne építeni, hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
Mármint a mozgás részre ertem, heti hany súlyos edzes kell,mennyi ideig tartson? Fekvő támaszbol max 10-et tudok,akkor tartsak szuneteket es ugy csináljam, vagy hetente fokozatosan emeljem a számot es eleg 10-el kezdeni? Es meg azt nem ertem, hogy ugye emellé kell aerobic is, de a testepites es szálkasitas egyutt nem is mukodik.2015. jan. 31. 12:26
1/3 anonim válasza:
ottchili kezdetben napi 5 perc, majd ha már haladó szinten vagy, akkor mehet 15-30perc is.
majd pilates jóga.
étrendből csak vega , mert attól leszel szép nőies.
üdv:Béla
147kg, 197cm, 47 F, kar 54 cm
hajam már nincs, mert kihullott, ezért vagyok kopasz, és nem azért mert borotválkozok.
2/3 anonim válasza:
Elfejeltettem leírni, hogy van mikor napi 2 kiló húst is megeszek.
Attól is jön az izom.
3/3 anonim válasza:
A fekvőtámasz jó kezdésnek, csinálj annyit ammennyibe nem szakadsz bele, és ismételd mondjuk 5x. És figyeld meg egyre több fog menni, a jól megy akkor húzódszkodást is csinálj. Kezdetnek ezt mondanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!