Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 183 cm vagyok, és 108 kg....

183 cm vagyok, és 108 kg. Hogyan fogyhatnék?

Figyelt kérdés

2-3 évvel ezelőtt még csak 77 kg-os voltam, viszont a 2012-es év végén erőteljes hízás kezdődött meg nálam. Szinte "azonnal" felhíztam 93-4 kg-osra, és egy ideig tartottam ezt a súlyt, illetve, néha 98 kg is voltam akkoriban, de néha visszafogytam 94-re. Majd, 2014 őszén megint hízni kezdtem, és ma néztem meg a súlyom: 108 kg. Megijedtem, mert "csak" olyan 100-102 kg-ra számítottam.

Úgy gondolom, a súlygyarapodásomnak három oka lehet: Egyik, hogy rengeteg eszem, iszonyatos mennyiségűt. A másik: alig mozgok, csak sétálgatni szoktam. A harmadik pedig az, hogy apám is vastag testalkatú, és én örökölhettem tőle. Bár ő igen izmos is.

Aggaszt ez a rohamos "terebélyesedés", nem tudom, meddig fogok még hízni, ha így folytatom. Félek, nehogy súlyos károkat okozzon az egészségemben.

(Fiú.)

2015. márc. 15. 18:55
 1/5 A kérdező kommentje:
rengeteget eszem*
2015. márc. 15. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne egyél annyit és mozogj többet, ez nyilván nagy akaraterőt kíván. Apádra ne fogd rá a dolgot. Ha éhes vagy, inkább igyál vizet vagy langyos teát és mozgással, munkával, más aktív elfoglaltsággal tereld el gondolataidat az evésről.
2015. márc. 15. 19:10
 3/5 anonim válasza:

Van ez is [link]

Napi háromszori étkezés, normális étkezés, változatosan, legyen benne zöldség meg minden. Ne kajáld magad a túltelítettség érzetéig.

És nincs étkezések közti nassolás, nincs cukros üdítő meg egyéb hasonló. Víz, azt kész.

Ezen kívül előnyös a mozgás, amit akarsz, séta az jó.

Ha nagyon de hatékony fogyós akarsz lenni akkor legyél vega.

2015. márc. 15. 19:19
 4/5 Szergej55 ***** válasza:
Úr Isten, első két válaszoló, mondjatok le a mandátumotokról sürgősen! Kedves kérdező, neked normális diétára lesz szükséged. A google segíthet neked irányt mutatni, esetleg nézelődj a shop.builder-en.
2015. márc. 15. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a bodybuilder oldalon olvasgass. Google: alapismeretek. Legyen szálkásító diétád és több mozgás legyen. Kalória mínuszban tudsz zsírt leadni, de ez nem egyenlő a koplalással.
2015. márc. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!