Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék?

Hogyan fogyhatnék?

Figyelt kérdés

milyen mozgással tudom vékonyítani a lábam? nagyon zavar hogy ilyen vastag.

a ott felül a legvastagabb részen 54cm

[link]

2014. febr. 4. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:

A lábadat nem vékonyíthatod külön de neked rohadtul nem is kéne.Mégis hova akarsz fogyni?!

Rád izom kéne hogy formásabb legyél.

2014. febr. 4. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene, ha vékonyabb lenne, bár elég sokan nem értenek így velem egyet. Inkább a combnál. De egyébként sehogy se fog menni kimondottan combról fogyni, se combra hízni.(max ha jobban hajlamos vagy, akkor többet hízik oda az ember)

Tehát vagy mindenhonnan fogysz vagy sehonnan! Sporttal formásítani tudod.

Ami egyébként feltűnt nekem az a lábfejed állása, vagy olyan vagy alapból, vagy véletlen álltál be úgy, de a képen is csal egy kicsit

A másik, hogy nem mindenkinek áll jól az a kimondottan vékony láb

2014. febr. 5. 08:52
 3/3 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nem látom túl vastagnak a lábad. Szerintem, mindössze egy kis alakformálásra lenne szükséged.

Továbbá egy lábból pontosan megítélni egy egész testet elég nehéz. Jó volna néhány pontosabb adat (testzsír%, BMI, ...). A mozgásprogram is ettől függhet, de addig is javaslom a futást, ellipszis trénert és egyéb alakformáló gyakorlatokat. Megfelelő táplálkozással a célt hamarabb elérheted. Bővebbet privátban. Üdv.

2014. febr. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!