Ezt meg honnan szedtétek?
Figyelt kérdés
Azt írjátok/írják sokan, hogy a felülés nem tünteti el a zsírt a hasról, na most én alapjáraton egy szálkás felépítésű ember vagyok, sokat edzettem eddig de, a hasamat én hülye akkoriban kihagytam és hát ment oda egy kis felesleg, én nem futottam,nem bringáztam meg semmi , naponta megcsináltam 600felülést(amibe inkább izzadtam mint fáradtam) és 2hónap múlva már hűlt helyét se láttam a zsírnak... ja am 190cm/84kg2010. febr. 14. 19:50
1/8 anonim válasza:
Egyszerre csináltad meg azt a 600 felülést? Szted ha reggel 300-at, este 300-at csinálok, akkor is lehet hasonló eredményt elérni?
2/8 anonim válasza:
"amibe inkább izzadtam "------>izzadás ----> zsirégetés ------> a hasizmodrol eltünik a háj (az egész tedtedröl arányosan) ------->kocka has
3/8 A kérdező kommentje:
Először úgy csináltam hogy egy nap 3szor 200 reggel-délkörül-este utána 2x300 reggel és este
2010. febr. 14. 21:23
4/8 anonim válasza:
s most is ugyan annyi kg vagy mint 2 honapja....
5/8 anonim válasza:
90%-ban a diéta számít. A maradék 10% a sport. 600 felülés elég komolyan beindította a zsírsavoxidációt, ezért pár száz kalóriát biztosan elfogyasztottál ezzel naponta. Nem a sport számít, akár bringázhattál volna ugyanezért az eredményért.
6/8 anonim válasza:
A felülések miatt kicsit nőhetett a hasizom és ez is közrejátszott, de a lényeg a kalóriadeficit.
7/8 anonim válasza:
te önmagadnak mondassz ellent, olvasd már végig a saját szövegedet!
8/8 A kérdező kommentje:
Ha kell rakok fel képet
2010. febr. 15. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!