Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szedtetek már szteroidot? És...

Szedtetek már szteroidot? És ha igen akkor milyet és mi volt a hatása és a mellékhatása?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. febr. 7. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Gimiben volt egy osztálytársam aki a seggébe nyomott valami injekciót amitől egy púp nőtt amit aztán le kellett operálni.
2011. febr. 7. 18:30
 3/10 A kérdező kommentje:
hát ez pehh :P:D:O
2011. febr. 7. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

5 hetes sustanon+methandienon kúrát csináltam ami hozott 8kg-t. Mellékhatása pl.:

-összementek a golyóim (ideiglenesen)

-nyugalmi állapotban (alvás előtt, meló után pihenés) izomrángatózások

-vizesedés

-agresszió

Másogik héttől kezdtem érezni igazán a hatását, nagyon tudtam támadni a súlyokat. De amint vége a kúrának érezhetően visszaestem. Sokkal jobb ha minden ilyen sz@r nélkül edzesz.

2011. febr. 7. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
nem,nem is akarok.egyik haveromnak is ugyanez volt,hogy egy időre összement a heréje.olyan,mint egy hatalmas szörny,annyira természetelenesen nézett ki.és amikor abbahagyta,a kúrát,az egész amit koxal szedett fel az lement róla.
2011. febr. 8. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
*olyan volt.
2011. febr. 8. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:

21:40 vagyok

Azért nézett ki természet ellenessen mert nem volt rendes kajája, edzése.

Azért ment össze mert nem csinált levezetést.

Ha profi koxolónak a pályáját akarod elemezni akkor kezdetnek nézd meg Schwarzeneggert.

2011. febr. 8. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
na igen.mondjuk a naposimtól kezdve a dekáig mindent nyomott magába,mintha csak tápkieg.lenne,szóval sztem nem is foglalkozott azzal,hogy legalább ésszel csinálja,(máramennyire lehet normálisan koxolni).
2011. febr. 9. 08:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Az egyik cimbi a napozimot szedte,amitől aztán gyomorvérzése lett!

Felejtsétek el a szteroidokat!

Normális ember nem cuccolja magát ilyen szarokkal!

2011. febr. 13. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Én stanazolol-t szedtem ...

Az agresszió ugye fokozódott illetve nyugtalanság is párosult mellé.. Emellett és amiért abba kényszerültem hagyni jelentkezett egy fali lebeny környéki nyilalló fájdalom mikor hanyatt fekve fejtettem ki komolyabb erőt... Igaz ez már a kúra vége felé jelentkezett és mindig elmúlt, ha pihentettem magam alig fél óra alatt ,de akár hányszor újra nekileselkedtem mondjuk egy fekve nyomásnak vagy lábtolásnak géppel megint előjött és rohadtul fájt...

Most ez lehet egyedi probléma, de hogy még azelőtt sosem volt ilyen illetve ehhez hasonló sem az tuti!

A pozitív hatása +4 kiló volt ami izomként jött fel... Természetesen több jött fel csak ennyi maradt belőle a többi lement pikk pakk.. Ez a 4 kiló viszont megmaradt...

2011. febr. 14. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!