Szedtetek már szteroidot? És ha igen akkor milyet és mi volt a hatása és a mellékhatása?
5 hetes sustanon+methandienon kúrát csináltam ami hozott 8kg-t. Mellékhatása pl.:
-összementek a golyóim (ideiglenesen)
-nyugalmi állapotban (alvás előtt, meló után pihenés) izomrángatózások
-vizesedés
-agresszió
Másogik héttől kezdtem érezni igazán a hatását, nagyon tudtam támadni a súlyokat. De amint vége a kúrának érezhetően visszaestem. Sokkal jobb ha minden ilyen sz@r nélkül edzesz.
21:40 vagyok
Azért nézett ki természet ellenessen mert nem volt rendes kajája, edzése.
Azért ment össze mert nem csinált levezetést.
Ha profi koxolónak a pályáját akarod elemezni akkor kezdetnek nézd meg Schwarzeneggert.
Az egyik cimbi a napozimot szedte,amitől aztán gyomorvérzése lett!
Felejtsétek el a szteroidokat!
Normális ember nem cuccolja magát ilyen szarokkal!
Én stanazolol-t szedtem ...
Az agresszió ugye fokozódott illetve nyugtalanság is párosult mellé.. Emellett és amiért abba kényszerültem hagyni jelentkezett egy fali lebeny környéki nyilalló fájdalom mikor hanyatt fekve fejtettem ki komolyabb erőt... Igaz ez már a kúra vége felé jelentkezett és mindig elmúlt, ha pihentettem magam alig fél óra alatt ,de akár hányszor újra nekileselkedtem mondjuk egy fekve nyomásnak vagy lábtolásnak géppel megint előjött és rohadtul fájt...
Most ez lehet egyedi probléma, de hogy még azelőtt sosem volt ilyen illetve ehhez hasonló sem az tuti!
A pozitív hatása +4 kiló volt ami izomként jött fel... Természetesen több jött fel csak ennyi maradt belőle a többi lement pikk pakk.. Ez a 4 kiló viszont megmaradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!