Fizikai munka mint testépítés lehetséges?
Figyelt kérdés
irodai munkát végzek minimálbérért. Sokak szerint hülyén hangzik de lenne egy lehetőségem hogy raktárban dolgozzak. Nem szeretem az irodai munkát, egész nap küzdök az álmossággal, sőt jópár kilót magamra akasztottam. Viszont a raktári munkába szeretem a pörgést,a fizikai terhelést. Arra gondoltam hogy megfelelő étrenddel és kiegészítőkkel sikerülhetne leadnom a zsírból és egy kis izmot is felszedhetnék.
Vélemények?
2015. márc. 2. 10:27
1/4 A kérdező kommentje:
Az a furcsa hogy egy 8-9 órás irodai munkavégzés után sokkal fáradtabb vagyok mint ha fizikai munkát végeznék. Régebben dolgoztam raktárban és egész nap aktív voltam, sokkal jobb volt a közérzetem.
2015. márc. 2. 10:29
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon elpuhultal akkor kicsit fejlodhetsz de aztan hozzaszoksz,nem kapsz eleg terhelest es puff.
3/4 Osynho válasza:
Persze Ronnie Coleman is Tesco árufeltöltő volt. A végén, a targonca helyett is őt foglalkoztatták.
4/4 anonim válasza:
Az irodai mellett tudsz mozogni, ha akarsz (és azt, amihez kedved van, nem pedig melózni - hosszútávon sokat számít). A fizikai munka, még ha az elején jól is esne, évek alatt gondokat is okozhat, ha olyan. (Cipekedéstől, hajolgatástól gerincproblémák például.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!