Ez lehetséges? Igen?
Szóval vázolnám a helyzet... lehetek egyszerre nagy darab és boxoló nem tyson akarok lenni de egy hozzá hasonló nem volna rossz,de nem kell úgy boxolnom jól :D
az jó lenne ha hétfőn gyúrnék mindenre tömegnövelő étrendet csinálnék és kedden meg hétfő este regenerálok a többi nap meg szerda,csüt,pént,szomb, boxolnék, vasárnap pihenő, ezt úgy érteném szerda,péntek lemennék box edzésre a többi napo meg csüt,szomb itthon csinálnám ugrálókötél meg zsákolás ,hogy karbantartsam magam :)
köszönöm ha elolvastad :)
Tudod a mondatok tagolása írásjelekkel és nagybetűkkel igazi felüdülés a későbbi olvasóidnak.
mer érted lehet így is írni csak már így estefelé elég nehéz elolvasni szóval vágod mire gondolok ha így egybeömleszted a szöveget mint most én akkor mire végigérek a kérdéseden addigra azt fogom kívánni bárcsak lenne egy tartalék szempárom nem mellesleg még tengeribeteg is leszek a sok egybefüggő szövegtől de remélem ezt nem vetted sértésnek csakúgymondtam.
A másik, az edzésterved hülyeség. Elhiheted, Tyson sem így edz, és kb semelyik profi bokszoló sem. Ezzel aztán nagy valószínűséggel nem fogod megközelíteni a fizikumát.
Te egy mekkora dement vagy :D Te akarsz engem kioktatni? Szerintem kicsit több tapasztalatom van már. Igen, tudom, mi az a tömegnövelés. De attól kisfiam, hogy heti egyet súlyzózol, nem fogsz fejlődni. Főleg, ha ennyi aerob mozgás van mellette.
"de én nem arra voltam kiváncsi,hogy mennyit edz és hogy mit eszik.." ja, bocs, akkor nem tudom, hogy akarsz úgy kinézni, mint ő. Merthogy a kinézet főleg ezeken a dolgokon múlik, az biztos. Ha nem edzel te is hetente többször súlyzóval s nem tartasz bokszedzést is többet tömegnövelő étrend mellett, akkor az életben nem fogod megközelíteni a maximumodat.
Tyson kibszott endomorf alkat. Ha csak testépítene, akkor nagyon könnyen nagy tömeget tudna magára pakolni. Ha valaki hasonló alkat, akkor csak gyúrással nézhet ki megközelítőleg úgy, mint ő. De attól még nem lesz jó bokszoló, ha egyben ez is a célja része.
A 3 évben nem értek egyet, ehhez szerintem több kell, és ezzel a képlettel, amit sokszor írogattok, is vannak kétségeim. Ismerek egy street workoutos gyereket, 180 magas, és 94 kiló kb 10% testzsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!