Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez lehetséges? Igen?

Ez lehetséges? Igen?

Figyelt kérdés

Szóval vázolnám a helyzet... lehetek egyszerre nagy darab és boxoló nem tyson akarok lenni de egy hozzá hasonló nem volna rossz,de nem kell úgy boxolnom jól :D

az jó lenne ha hétfőn gyúrnék mindenre tömegnövelő étrendet csinálnék és kedden meg hétfő este regenerálok a többi nap meg szerda,csüt,pént,szomb, boxolnék, vasárnap pihenő, ezt úgy érteném szerda,péntek lemennék box edzésre a többi napo meg csüt,szomb itthon csinálnám ugrálókötél meg zsákolás ,hogy karbantartsam magam :)

köszönöm ha elolvastad :)

2013. jún. 26. 21:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megmagyaráztad mi az az endomorf ;) Egyébként persze hogy jó a genetikája, niga. Amúgy a street workoutos csávó adatait így kép nélkül nem fogom elhinni, am meg teljesen szálkásan az a maximum amit a képlet írt, a teljesen szálkás versenyformát jelent, nem 10%-os testzsírt.
2013. jún. 27. 11:32
 12/27 anonim ***** válasza:

Bocsi, ha már tudtad mit jelent az endomorf, de valóban amúgy, a nigák között bizonyos alrasszokon belül valóban sok ilyen adottságú ember van (pl. nézzük meg Terry Crews-t is).

Egyébként tessék, itt a profilja: [link] nézd meg a képeit. Mindegyiken 90 fölött van szinte. Mondjuk az ilyen extrém ritka, legalábbis a kaukázusi népesség között. Főleg, hogy valaki SW-vel érje ezt el, mert attól általában össze szoktak ugrani az emberek. De ő zabál rendesen, nem kell félteni :D

2013. jún. 27. 12:12
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nincs 94 kiló, ha meg mégis, akkor ne próbáld nekem bemagyarázni hogy ez naturál...
2013. jún. 27. 12:21
 14/27 anonim ***** válasza:

Hát, szörny alkat, és csak abból gondolom, hogy naturál, hogy az Sw-sek között még erősebben terjed a tisztaság elve. Olyannyira, hogy sokszor még a fehérje porra is fújnak :D Ő meg instruktor, elég gáz volna, ha kiderülne róla.

Bár valóban, senkiről nem tudhatjuk, hogy használ-e cuccot, a bizalom nem elég. Amíg nem követnénk valakit a nap 24 órájában mindenhova, addig erre nem mondhatjuk, egy egyértelműen bizonyított vagy cáfolt.

2013. jún. 27. 12:32
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerinted Hannibal, meg az ilyenek naturálok? Mi lenne abban az izomnövelés, hogy csinál félmillió muscle up-ot, meg 500-adjára is letolja a haverok előtt az ugrálos húzódzkodásait meg a front levert a nép előtt. Ezek a gyakorlatok egyszerűen nem szakítják meg az izomrostokat, nem okozhatnak olyan nagy mértékű hipertrófiát, max az oda vezető út adhat egy kis izmot.
2013. jún. 27. 12:50
 16/27 anonim ***** válasza:
Hannibálról nem hiszem, a tápkieget is nyomja ezerrel, enélkül sem volna lehetséges. Miért ne játszhatna be a koksz is? Félre ne értsd, nem vagyok az a fajta, aki szerint tápkieg=koksz :D
2013. jún. 27. 12:55
 17/27 anonim ***** válasza:
Remélem is xD Én a tápkiegeket tolerálom, minden mennyiségben (bár a túladagolás nem út), de a szteroid csak élversenyzőknek való, felesleges egyszeri embernek tolnia orvosok és ész nélkül, hogy bejöjjön az ismerősöknek. Akkor már inkább menjen sok kiegészítő egyszerre, minden vitamint, ásványi anyagot és aminosavat be lehet vetni, (úgy hogy segítsék egymást), de a szteroid csak megkeseríti a sportoló életét, főleg Magyarországon ki tud megélni ebből?!
2013. jún. 27. 13:08
 18/27 anonim ***** válasza:

Azt utálom a legjobban, amikor az étrendkiegészítőket szidják. (mondom ezt mint nem túl nagy sportoló) Amikor az egyszeri hülye kifosik egy olyan mondatot egy nagy testépítőre, hogy az csak az étrendkiegektől akkora, abba nem gondol bele az állatja, hogy melyik a jobb:

1. Pénzt költeni a sportteljesítményt javítására, vitaminokat és koncentrált tápanyagokat vásárolni drága pénzért, VAGY

2. Cigarettát venni, rászokni és azt szívni az egész szervezet károsodására, ami azután akarat gyengének tünteti fel a hülyét. Illetve az alkohol, ami egy undorító dolog, erőszakot okoz, az agysejteket szétcseszi, tudattalan állapotba juttat..stb stb... A drogokról meg inkább nem is beszélek.

Nem vagyok egy nagy gyúrós, étrendkiegészítős sem (persze tervezem, de csóró vagyok, most kezdtem el gyűjteni nemrég) DE nem szívtam még bele soha egy cigarettába sem, illetve nem voltam még berúgva, drogot sem fogyasztottam, és ezt az állapotot fent is kívánom tartani. (max egyszer bebaszok, de nem fogok minden hétvégén buliba járni meg hasonló hülyeségeket csinálni, és az életemet elrontani.)

Tehát 1 szó mint 100, és a mindenbe beleszarós, magáért nem tevő gyökereket, akik csak egy sportoló testére irigyek, de tenni nem tudnak azért, hogy nekik is olyan legyen, hanem inkább mindent a fehérjére és egyéb étrendkiegészítőkre fognak, azokat a senkiházi nyomorékokat én nem tolerálom, hagyjanak engem békén a fenébe... veszélyesek a multivitaminok meg a fehérje...pff

2013. jún. 27. 13:40
 19/27 anonim ***** válasza:

Pörsze, megeszi azokat a sok tápkiegeket, azt másnapra úgy ébred föl, "felfújva", mert ehhez ugye semmit nem kell más egyebet tenni...

Nekem is mondják, nem volnék olyan energikus a B-vitaminok nélkül amiket folyton szedek. Mondom téged mi tart vissza?

Ja, hogy te ilyen full gizda pózban feszítesz fél lábbal a gördeszkán, egész nap meg amit vettél az egy túró rudi, egy kóla és egy cigi volt, de nem baj, mert te ilyen vagánygyerek vagy? Egészségedre, mondtam magamban a 60 kilós csicskának.

2013. jún. 27. 13:56
 20/27 anonim ***** válasza:

Az már csak hab a tortán, amikor keverik az étrendkiegészítőket a szteroiddal. Egy sportorvos aranyköpése:

Kérdezték tőle: "egyik válaszában írta, hogy semmilyen étrendkiegészítőt nem ajánl, a C-vitamint se?"

Válasz: "A C-vitamin az nem étrendkiegészítő, szedje nyugodtan." Most ez így mi?!

De a kedvencem:

"Én alapvetően MINDEN !!! táplálékiegészitőnek használatát ellenzem!

A táplálékiegészitőknek hatalmas szakirodalma van. Sajnos a legtöbb

"szennyezet" pl. steroiddal. Ezt a forgalmazó cégek gondosan titkolják.

Sajnos a versenysportokban igen elterjedtek.

A jelenlegi élsport termeli jövő nyomorékjait!!! "

Mondjuk az lehet, hogy az élsportolók később nem lesznek a toppon, ha befejezik az edzést... de hát ez van. Szteroidot kevernek az étrendkiegészítőkbe, igen. Nah az ilyennek mondhatja az ember, hogy ez egyrészt nem érné meg nekik, másrészt meg csak bevizsgált étrendkiegészítő van a boltokban.

2013. jún. 27. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!