Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől nem tudok lefogyni?

Mitől nem tudok lefogyni?

Figyelt kérdés

13 éves fiú vagyok, 166cm magas és 79 kg.Körülbelül 1-2 hónapos koromban lettem kövér.7-edikes vagyok.Elsőben próbálkoztam focival, harmadikban úszással, negyedikben és ötödikben a kézilabdával és a box-szal.Nem fogytam egy grammot sem.Csak híztam, pedig elég intenzíven csináltam.Enni keveset eszek.

Reggel:1 tányér gabonapehely

Suliban:1 szalámis zsemle

Este (kb.6-7-8-kor):1 szelet kenyér.

Használok egy rezgős övet, intenzív (fájdalmas) fokon.Ne mondjátok hogy nem lehet tőle fogyni, mert már az első 3 napban éreztem a hasamon változást.Már lassan egy hete használom, de nem fogyok...

Próbáltam már káposztaleves diétát, korán vacsorázós diétát(nem tudom mi a neve).Naponta körülbelül 1.5-2l szénsavmentes ásványvizet iszok.

De így is évente kb 10 kg-ot hízok :(

Mi lehet a baj? :((

2015. febr. 17. 13:26
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem caulkot, toltott kaposztat meg ilyenket szoktam enni.es a sarga kapszulat azert nem szeretem mert ott egybol max intenziv fokon csinaljak felnotteknek. Egybo mintha azt mondanak: 200 fekvotamasz 500 guggolas.ott el sem magyarazzak.
2015. febr. 17. 17:35
 12/26 anonim ***** válasza:
Akkor ugy latom nincs kedved megfogadni a tanacsokat mert te mar ugy is mindent tokeletesen csinalsz. Csak kitolt veled a világ és tul sok rajtad a háj, ami valoszinuleg a levegobol lett.
2015. febr. 17. 18:05
 13/26 A kérdező kommentje:
nem ezt mondtam...
2015. febr. 17. 18:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű, hogy hormonproblémád van, vizsgáltasd ki magad. Tökmindegy, hogy mennyire egészségtelen a szalámis szendvics, ennyi kajától nem lenne szabad híznod. Én nulla sport mellett ötször ennyit ettem kamaszkoromban, mint te, kenyér-tészta-hamburger-csoki-kakaó-stb. vonalon, és 65 kilós voltam érettségikor a 182 centimhez.
2015. febr. 19. 13:05
 15/26 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Igen, akár ez is lehet. Sőt a pajzsmirigyed is lehet, hogy túlműködik.
2015. febr. 19. 14:16
 16/26 A kérdező kommentje:

Végre két értelmes válaszoló! :)

Egyébként nem mondom, napi akár 6-7 órát is tudok egy helyben ülni a számítógép előtt.De akár többet is.Lehet hogy ez is baj?

2015. febr. 22. 18:33
 17/26 A kérdező kommentje:
Bár azért Pörölyfej Béla nem igen veszi komolyan...
2015. febr. 22. 18:34
 18/26 anonim ***** válasza:
Lehet, a sok gépezés is baj - jót nyilván nem tesz a testsúlynak -, de én is végiggépeztem az életemet kamaszkoromban, és ahogy mondtam, sportnak a hírét sem hallottam, kilószámra ettem a hízlaló kaját, mégis csontsovány maradtam. Szóval menj csak el egy hormonvizsgálatra, könnyen lehet, hogy ez lesz a probléma.
2015. febr. 22. 18:59
 19/26 A kérdező kommentje:
A hormonproblema mit csinal?
2015. febr. 22. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:
El se olvastad a kapszulát.
2015. márc. 1. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!