Mitől nem tudok lefogyni?
13 éves fiú vagyok, 166cm magas és 79 kg.Körülbelül 1-2 hónapos koromban lettem kövér.7-edikes vagyok.Elsőben próbálkoztam focival, harmadikban úszással, negyedikben és ötödikben a kézilabdával és a box-szal.Nem fogytam egy grammot sem.Csak híztam, pedig elég intenzíven csináltam.Enni keveset eszek.
Reggel:1 tányér gabonapehely
Suliban:1 szalámis zsemle
Este (kb.6-7-8-kor):1 szelet kenyér.
Használok egy rezgős övet, intenzív (fájdalmas) fokon.Ne mondjátok hogy nem lehet tőle fogyni, mert már az első 3 napban éreztem a hasamon változást.Már lassan egy hete használom, de nem fogyok...
Próbáltam már káposztaleves diétát, korán vacsorázós diétát(nem tudom mi a neve).Naponta körülbelül 1.5-2l szénsavmentes ásványvizet iszok.
De így is évente kb 10 kg-ot hízok :(
Mi lehet a baj? :((
Végre két értelmes válaszoló! :)
Egyébként nem mondom, napi akár 6-7 órát is tudok egy helyben ülni a számítógép előtt.De akár többet is.Lehet hogy ez is baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!