Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 5 km-ert hany perc alatt...

5 km-ert hany perc alatt "illik" lefutni 25 evesen?

Figyelt kérdés

2015. febr. 2. 08:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
12 évesen 5,5km t futottam 21 perc alatt. Versenyszeruen futottam. 15 évesen abbahagytam. 35 évesen ujra kezdtem, csak magam szórakoztatására. 5-8kg súlyfelesleg. Legjobb időm 27 perc 5.2km. Hozzá tartozik, akkoriban sík terepen, most jópár méter szintkülönbséggel futom. Szerintem testi adottsagaimmal nagyon max 25 percet tudnék kieroszakolni magambol. Nő vagyok
2019. ápr. 22. 11:03
 22/22 anonim válasza:
Szia! Látom, régi kérdés, de hátha valaki még idetéved, mint én is. Írják itt mások, hogy 4-6 perc alatt illik lefutni 1 km-t. Hát kinek, mi...:) Gondoltam álljon itt az én példám is, kevésbé jó idővel :) Én 33 évesen kezdtem futni, nem vagyok túlsúlyos, néhány hónapja futok, egyből 5 km-es távval kezdtem. Nos, az első 5 km-es körömnél legalább 10-szer megálltam és 42 perc alatt sikerült "lefutnom":) Kb. 2 hónap után (heti 2-3 futással) jutottam el oda, hogy 35 perc alatt sikerült teljesíteni az 5 km-t. Most járok olyan 6 perc 30 másodperc/km-nél, tehát még mindig 30 perc felett futom ezt a távot, de végtelenül büszke vagyok minden egyes futás után, hogy már megállás nélkül le tudom kocogni:) (A terep nem egyenes, kb 50 méter szintkülönbség van benne.)
2022. júl. 27. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!