21/22 anonim válasza:
12 évesen 5,5km t futottam 21 perc alatt. Versenyszeruen futottam. 15 évesen abbahagytam. 35 évesen ujra kezdtem, csak magam szórakoztatására. 5-8kg súlyfelesleg. Legjobb időm 27 perc 5.2km. Hozzá tartozik, akkoriban sík terepen, most jópár méter szintkülönbséggel futom. Szerintem testi adottsagaimmal nagyon max 25 percet tudnék kieroszakolni magambol. Nő vagyok
22/22 anonim válasza:
Szia! Látom, régi kérdés, de hátha valaki még idetéved, mint én is. Írják itt mások, hogy 4-6 perc alatt illik lefutni 1 km-t. Hát kinek, mi...:) Gondoltam álljon itt az én példám is, kevésbé jó idővel :) Én 33 évesen kezdtem futni, nem vagyok túlsúlyos, néhány hónapja futok, egyből 5 km-es távval kezdtem. Nos, az első 5 km-es körömnél legalább 10-szer megálltam és 42 perc alatt sikerült "lefutnom":) Kb. 2 hónap után (heti 2-3 futással) jutottam el oda, hogy 35 perc alatt sikerült teljesíteni az 5 km-t. Most járok olyan 6 perc 30 másodperc/km-nél, tehát még mindig 30 perc felett futom ezt a távot, de végtelenül büszke vagyok minden egyes futás után, hogy már megállás nélkül le tudom kocogni:) (A terep nem egyenes, kb 50 méter szintkülönbség van benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!