Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek mennyit illik késnie egy randin? 10 perc sok lenne?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 00:30
1/21 A kérdező kommentje:
Elnézést, rossz csoportba tettem, Randizás témába kellett volna.
2012. ápr. 6. 00:33
2/21 anonim válasza:
sok, szerintem alap lenne nem késni egy randin főleg az elején
3/21 anonim válasza:
Ha telefonál, hogy késik és elnézést kér,akkor 20 perc is megbocsájtható:)
4/21 anonim válasza:
attól függ mi miatt késel busz/vonat miatt nem számít. de szerintem nem nagyon illik késni :)
5/21 anonim válasza:
Pláne ha első randi. Nagyon bosszantó a késés.
6/21 anonim válasza:
Nem azért szokták lebeszélni az emberek hogy mikor találkoznak hogy késsenek. Egyébként volt olyan nő akire egy órát vártam, mert elnézte az időt. Nem zavart, semmi bajom nincs a várással.
7/21 anonim válasza:
Semennyit! A nő igen is legyen ott pontosan. Esetleg menjen hamarabb, vagy ha felhívom hogy kések, akkor jöjjön elém.
Nálam ez a módi. És harapják!
8/21 anonim válasza:
Ha nem szól (még a megbeszélt időpont előtt), akkor én férfiként azt szűröm le a késésből, hogy neki nem is olyan fontos a találkozás. De ha jelzi, hogy késni fog öt percet, akkor nyugodtan kivárom azt a fél órát!
9/21 anonim válasza:
a késésnél nagyobb tiszteletlenség nem nagyon van az elején.
uh semennyit ne késs és alapból ne találj ki ilyen buta játszmákat.
10/21 anonim válasza:
537 másodpercet. Ezt jól jegyezd meg!
Se többet, se kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!