Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek mennyit illik késnie egy randin? 10 perc sok
lenne?
Egyaltalan nem illik se nonek, se ferfinek kesni. Tiszteletlenseg. Foleg az elso randikon. Vannak notorius kesok, akik egyszeruen keptelenek oda erni idoben. Ilyen a parom is. Az elso randikon csak 5 percet "kesett", kesobb kiderult, hogy messzirol figyelt. Elso 3 evben egyutt jartunk, allandoan kesett, de ugy, hogy mindig otthon vartam, hogy jojjon ertem, es meg volt beszelve idopont, de nem tudott odaerni pontosan soha:D Aztan osszekoltoztunk es azota nem igen idopontozunk:D 8 eve vagyunk egyutt:D
2012. ápr. 6. 03:04
Ha már az elején ilyen hülye játszmákat csinálsz, egy értelmesebb fiú, ahogy rájön, páros lábbal rúg ki!
Azzal, hogy pontosan érkezel, azt fejezed ki, hogy érdekel a fiú és komolyan gondolod a dolgot.
A fiúnak viszont azért érdemes pár perccel korábban érkeznie, hogy a lánynak ne kelljen várnia, mert leszólíthatják. Itt sajnos nincs egyenjogúság.
2012. ápr. 6. 03:38
Illik késni? Honnan vetted ezt a baromságot? Órád van gondolom,ismered is a számokat akkor miért ne érkeznél a megbeszélt időre?
36F
2012. ápr. 6. 05:12
Én 20 perc után ott szoktam hagyni, jöjjön akkor, amikor akar, de én már nem leszek ott.
2012. ápr. 6. 07:33
Illik NEM késni a randin, ha már a másik fél szán rád az idejéből. Én se várnék első randin valakire tíz percet. Pláne ha közben fel se hív, hogy mi történt.
2012. ápr. 6. 08:05
én is 10-12 percet késtem kb,az első találkozásnál...azt mondta hogy nem gond...szóval én nem is stresszeltem rajta tovább..a lényeg hogy megvárt...én is vártam volna rá..:D
2012. ápr. 6. 08:33
nem illik késni. ha rajtad kívül késel akkor késel, nem baj. de ne azért késs mert illik.
2012. ápr. 6. 10:28
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én úgy tudtam, hogy azért egy nő ne legyen másodperc pontosan ott a megbeszélt helyen.
De akkor nem fogok késni.
Én is azt mondom, hogy a nő is legyen pontos. Ha már megbeszélünk egy időpontot ne szivassuk már egymást, hogy szándékosan késik.
24F
2012. ápr. 6. 11:14
Nem késik, max 5 percet. Ha több, ott a bunkofon, és telefonáljon. Erre van kitalálva. Az 5 perc pedig a telefonspórolás miatt van csak, mert közbejöhet bármi (vasutassztrájk, indián-metró, tüntetés)
2012. ápr. 6. 11:41
Kapcsolódó kérdések: