Ha minden nap megcsinálok ennyi mozgást és ezt heti szinten növelem mindig tízzel akkor fogok formásodni?
1.hét :30db felülés,30gugolàs,5db fekvőtàmasz
Ezeket hetente 10 db-el növelném,kivéve a fekvőt,azt csak 5 db-al emelném mert az nagyon nem megy
Ezen felül úgy tervezem tavasztól hetente kétszer 20 perc kocogàst csinàlnék amit szintén heti 10 ( ez esetben) percel növelnék.
Nem zabàlok össze vissza nerre figyelek.
150/53 kg vagyok ,ezzel nekem nincs bajom mert végre van mellem és fenekem is,csak formàsodni szeretnék kicsit
I
Nem.
Egy normálisan felépített edzésterv kéne.
Nézz pl a Hunbarson,ott vannak saját tessúlyosak.
Köszönöm a tippet ez nagyon tetszik igazàból,csak felénk 100km körzetben sincs ilyen park ahol lehetne ilyesmit csinàlni.
Akkor ez a mozgàs amit kigondoltam magamnak ez semmit sem érne?
Nem kell park,lehet otthon is.
Nem sokat ér. Ezzel az első pár hétben villámgyorsan haladnál aztán végleg leragadnál mert mindennap tilos edzeni.
Csinálj 2 edzésnapot amikor rendesen és azokat váltogasd,úgy hogy 1 nap szünet legyen köztük.
A nap:Felsőtest
Fekvőtámasz 4x amennyi megy
Tolózkodás széken: 4x amennyi megy
Oldalemelés valami súllyal: 3x8 vállankánt
Hasprés 3 sorozat
Plank 2x 20 mp
B nap:Láb,has
Guggolás 4x amennyi megy
Kitörés 4x10 lábanként
Lábemelés 4x10
Nah ez az A,B nap nagyon tetszik ezt fogom követni amit leírtàl + futàs de azt igazàból örömömre csak mert régen nagy futó voltam simàn ment a 10+ km manapság meg 3kmnél màr végem van :D az ülőmunka elpuhított
Köszönöm a segítséget
Az ulomunka melle a legjobb ha minden napra teszel valamilyen mozgast!
Pl. egyik napra teljes testes torna, a masik napra futas, kocogas.
Ha valaki egyaltalan nem sportol, de vekony, az is nagyobb riziko az egeszsegre mint aki sportol de dagi. Az ulomunkanal pesig nincs rosszab egeszseg szempontjabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!