Mennyi idő alatt fog látszani a változás?
160/80 24éves nő vagyok. Fogyás céljából kezdtem el HOT IRON-ra járni, heti 2x 60 perc. Ez mellett elkezdek otthon rékázni, az még 2-3X30-40perc lesz.
Ha normálisan étkezem (kalóriabázison vezetem, figyelem a makrotápanyagokat is), mennyi idő alatt látszik a változás? 15-20kg-t szeretnék fogyni. Amióta sportolok, feljött 2 kg... (így lettem 80..)
Mennyi idő kell, míg elkezd lefelé menni, és tényleg fog látszani?
hát semmit se fogyok, mondom, még hízok is... :S
A bőröm nagyon rugalmas, volt, hogy 1,5 hónap alatt lement 13kiló (gyógyszerrel), de semmi gondom nem volt a bőrömmel, hál' isten
Heti 2 HI es max 2 Reka legyen.
Heti fel/1 kg a normalis fogyas.
december eleje óta hotironozok, rékázni most kezdtem.
egy nap pl.:
Reggeli: abonett 4 szelet 1 paprikával vagy paradicsommal
Tízóra: abonett 4 szelet 1 paprikával vagy paradicsommal
Ebéd: Valamilyen csirkehús sütőben sütve, leginkább comb, a mellét nem tudom megenni. EZ mellé szoktam ilyen előre összevágott salátamixet venni, és a sparban van NullKalóriás salátaöntet, azt teszem rá.
Uzsonna: általában ilyenkor nem eszek, mert nincs rá mód, meg nem is vagyok éhes, ha igen, akkor joghurtot, fahéjas almát
Vacsira kb azt, amit ebédre, de mivel ilyenkor itthon vagyok, tudok csinálni brokkolit hozzá, meg újabban kelbimbót, mert tök finom (na, ezt se hittem, hogy egyszer leírom :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!