Egy doppingszer aminek a maximum szedési időtartama (Kúra) 8-12, mennyi idő múlva kezdene hatni? (méretben mikor kezdene látszani a változás? )
Milyen doppingszer?
Tudtommal azonnal hat és folyamatos a tömegnövekedés amíg ki nem ürül a szervezetből. Amennyiben tömegnövelő a szer.
1000 szemes anabol. kb 4-5 kúrát nyomnék le... tudom h fikázzák de nem azt kérdeztem
kérdezem úgy hogy mennyi idő alatt dobna +1 centit?
2-es vagyok
Hány éves vagy? Mi célból szednéd? Rossz környék? Meló? Nők miatt?
nem szeretem ha kérdésre kérdéssel "válaszolnak"
19 vagyok. 1 éve "gyúrogatok" tehát össze vissza ez - az...
nem nagyon fejlődtem de egy ideje normálisan edzek és szeretnék elkezdeni koxolni, ahogy mondani szokták.
A környezetemben nincs sok szteroidos én csak egyszerűen szeretnék "nagy" lenni.
tudom hogy "amit felszedsz, lemegy.. bla bla bla" de én ettől egy jódarabig nem félek mert 5 kúrát szeretnék lenyomni ami 10 hónap kox, 10 hónap méregtelenítés. úgyis megtudom, mi mikor hogy lesz de szeretném tudni hogy mégis mire számítsak (ami a méretet illeti)
Piramisban kezdeném el, de visszafelé nem haladnék..
1.Hét: 2 szem
2.Hét: 3 szem
3.Hét: 4 szem
4-5-6-7-8.Hét: 5 szem
de igen, jó hogy írod :D arra gondoltam hogy a 6. hétig menne az 5 szem
7.hét: 3
8.hét: 2 ......
nem tudom mi alapján döntik el hogy ez milyen szemét... szerintem a károsítás szempontjából Minden szteroid szemét.
én láttam mit művelt a használóival és csak az számít, de a kérdésre még mindig nem próbáltatok válaszolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!